Ultima oră

POLITICA:Liviu Dragnea doreste reinfiintarea scolii de partid

Ziarul de Vrancea
14 iun 2010 435 vizualizări
Secretarul general al social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat sambata, ca una dintre prioritatile partidului o reprezinta reinfiintarea "scolii de partid".


"Pentru a avea o societate sanatoasa, pentru a avea oameni pregatiti in functiile cheie ale organizatiilor si structurilor administrative ale Romaniei ne trebuie o adevarata scoala pentru a evita cazuri de oameni care conduc in genul Hoara. PSD vrea un viitor in care copilul sa aiba o copilarie lipsita de griji, elevul sa invete intr-o scoala care nu produce tampiti, tanarul sa-si gaseasca un loc de munca pe baza pregatirii sale, omul de afaceri sa nu fie nevoit sa aduca ofrande clientelei politice pentru a se descurca in aceasta tara", a mentionat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.


El a adaugat ca nu este de acord cu cei care acuza PSD ca doreste o criza politica in Romania.


"Multi ne acuza ca urmarim o criza politica pe langa cea economica. Eu va spun insa clar ca, in prezent, in Romania este o criza politica. Atat timp cat un guvern ia masuri impotriva propriului popor, iar acest guvern nu mai are sustinere din partea natiunii, ne confruntam cu o criza politica. Acest guvern trebuie sa plece. Sunt pentru alegeri anticipate pentru ca acest Parlament este unul pervertit. De exemplu, in acest Parlament exista un partid, Uniunea Nationala a Postasilor din Romania sau cum naiba se mai numeste, care nu a existat pe nicio lista la alegerile din 2008", a mai spus Dragnea.


Secretarul general al PSD care este si presedintele al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene a mai declarat ca va fi atacat la CEDO faptul ca foarte multe proiecte intocmite de primari PSD si PNL pe masura 3.2.2. au fost declarate neeligibile.


"Am ramas de-a dreptul surprins ca regiuni cum ar fi Teleorman, Dolj, Olt, care aveau proiecte foarte bine elaborate de primari PSD si PNL nu au primit finantare pentru niciunul. In schimb, regiuni cum ar fi Clujul au primit finantare pentru 88 de proiecte. Este un fals care ne va determina sa atacam aceste masuri incalificabile ale actualului guvern", a conchis liderul social-democrat.



de D.G. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.