Ultima oră

LIFE:Caru cu vedete: Iri, pozat ranga de beat la mare; Anna Lesko: nud si scene fierbinti in noul clip

Ziarul de Vrancea
14 iun 2010 725 vizualizări
Catolicii din America: "Lady GaGa te face sa vomiti"

A pipait-o si a sarutat-o pe Anna Lesko


Anna Lesko demonstreaza ca stapaneste perfect arta seductiei, iar dovada evidenta este cel mai recent videoclip al sau, "In my bedroom". Fanii o pot vedea pe artista in ipostaze incredibile: intai sumar imbracata, apoi nud, dar si in scene fierbinti alaturi de un barbat. Cel care a avut norocul sa o ia in brate pe Anna Lesko si sa o sarute a fost Andrei Iordache, manechin si totodata fotbalist la F.C. Juventus Bucuresti. Tanarul a fost desemnat de regizorul Iulian Moga sa fie partenerul vedetei in videoclip si, dupa cum se vede, s-a descurcat excelent, scrie Cancan.


Catolicii din America: "Lady GaGa te face sa vomiti"


"Cantareata Lady GaGa abuzeaza de simboluri religioase in ultimul ei videoclip, o copiaza pe Madonna fara sa aiba talentul acesteia si behaie de atatea ori \'Alejandro\' incat iti vine sa vomiti", a afirmat, ieri, presedintele Ligii Catolice Americane, Bill Donohue, scrie Libertatea.


Cristi Chivu va avea un baietel


Cristi Chivu are toate motivele sa fie fericit. A castigat Liga Campionilor cu Inter Milano, iar de curand, sotia sa, Adelina, i-a indeplinit fundasului un alt vis. Insarcinata in patru luni si jumatate, stirista l-a anuntat pe capitanul echipei nationale ca vor avea un baietel, scrie Click.


Iri s-a "tarat" de la club pan\' la hotel


"Ranga" de beat. Asa l-au descris pe Iri persoanele care l-au zarit in zorii zilei de sambata, mai intai incercand din rasputeri sa se ridice de la masa, din clubul unde a petrecut toata noaptea, pe urma strabatand pe sapte carari, la propriu, cei trei sute de metri pana la hotelul Rex, unde era cazat. Doi pasi inainte si-unul inapoi, c-asa-i hora pe la noi, hopaaaa, sub rafalele aparatelor de fotografiat, la ora 6 jumatate dimineata, Irinel se clatina periculos, paparazzii stau cu sufletul la gura, dar, ajutat pesemne de inaltime, milionarul se redreseaza si ajunge, in cele din urma, la hotel, in fata unei noi provocari: scari, multe scari. Isi da seama ca a fost fotografiat, dar nu poate vorbi, scrie Cancan.


Alex Velea a scos 2.000 de oameni in strada!


Alex Velea a reusit sa stranga aproximativ 2.000 de tineri duminica la ora 20 in Piata Constitutiei din Bucuresti pentru a dansa pe melodia "Don\'t say it\'s over", in cel mai mare flash mob realizat vreodata in Romania. Imediat dupa ora 20, Alex Velea a venit in mijlocul dansatorilor si a dat startul celui mai mare flash mob din Romania, apoi s-a urcat pe o macara si a orchestrat de la inaltime intregul eveniment, scrie Libertatea.


Joe Jackson: "Nevasta-mea este vinovata de moartea lui Michael"


La un an de la moartea lui Michael Jackson, tatal sau, Joe Jackson (80 de ani), a facut declaratii incendiare. El o acuza pe sotia sa, Katherine Jackson, ca se face vinovata de decesul fiului lor. "In ultimele sale luni de viata, i-am spus de nenumarate ori ca avea nevoie de ajutor. Am implorat-o sa stea cu el, dar ea insista ca are nevoie de intimitate. Un copil asculta mai mult de mama decat de tata" a spus Joe, scrie Click.


Tom Cruise isi schimba hainele pe strada. Sexy


Aflat zilele trecute la Los Angeles, unde a filmat o reclama pentru canalul TV ESPN, actorul american Tom Cruise, in varsta de 47 de ani, a demonstrat ca este dedicat trup si suflet proiectelor in care se implica. Pentru a nu mai pierde timpul intre doua reprize de filmare, starul a preferat sa isi schimbe camasile direct pe strada, ramanand la bustul gol, scrie Cancan.


Mircea Badea si Carmen Bruma, weekend romantic pe litoral!


Mircea Badea a dat o fuga, weekendul trecut, pe litoralul romanesc impreuna cu "topmodela" lui, Carmen Bruma. Cei doi au mers la Eforie Nord, s-au cazat intr-o vila cu vedere la mare si au admirat rasaritul soarelui. Vedeta Antenei 3 a scris mai multe impresii despre aceasta minivacanta pe blogul sau personal, scrie Libertatea.



de I.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.