Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
14 iun 2010 652 vizualizări
Stiri pe scurt din judet

Copila taiata cu flexul


O fetita de numai trei anisori din Focsani va ramine marcata pe viata dupa ce simbata a fost adusa de urgenta la spital pentru ca a fost taiata cu flexul in zona fetei. Fetita a fost diagnosticata de doctorii de la Spitalul Judetean din Focsani cu "plaga contuza faciala frontala aripa nazala stinga, buza superioara si inferioara", fiind internata la terapie intensiva. Pentru ca starea fetitei s-a inrautatit medicii au decis sa o trimita pe micuta la Spitalul Clinic de Urgenta "Dr. Bagdasar Arseni" cu o ambulanta pentru o serie de investigatii suplimentare si tratament. Se pare ca micuta a ajuns pe patul de spital din greseala unuia dintre adultii casei. (R. M.)


A plecat de la bar cu o bratara din aur


Un vrincean de 21 de ani este acuzat de furt, dupa ce a plecat dintr-un bar cu o bratara care valora 1.500 de lei. Potrivit rechizitoriului, Dragos Ionel, din Gugesti, se afla in februarie anul acesta intr-un bar, la o masa cu mai multe cunostinte, printre care si partea vatamata. La un moment dat, Ionel i-a cerut partii vatamate bratara sa o probeze, insa, cind a plecat din bar, a refuzat sa i-o restituie. Ulterior, inculpatul a mers la un centru de amanet, unde a luat in schimbul bratarii din aur 270 de lei. Pe parcursul cercetarilor, tinarul si-a recunoscut fapta si a promis ca va face rost de cei 1.500 de lei pentru a despagubi partea vatamata. (N. C.)


Nu sunati fara rost la 112!


Politistii vrinceni le-au explicat copiilor de la scolile din mediul rural riscurile apelarii fara sens a numarului unic de urgenta 112. Oamenii legii le-au explicat elevilor din comunele Vulturu, Maicanesti si Tifesti ca pot fi sanctionati daca suna degeaba la 112 sau pentru a se amuza. De asemenea, politistii de la prevenire au sustinut mai multe lectii deschise pentru ca elevii sa inteleaga in ce situatie trebuie sa ceara ajutorul politiei, pompierilor sau salvarii. Cum se apropie vacanta de vara, saptamina trecuta, politistii de proximitate si cei de la posturile comunale au mers la scolile din judet pentru a le cere copiilor sa nu se joace decit in locuri special amenajate si sa aiba grija cum traverseaza strada pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.