Ultima oră

SPORT:CM FOTBAL:Uruguay - Franta 0-0/ Steril

Ziarul de Vrancea
12 iun 2010 407 vizualizări
Uruguay vs Franta Franta s-a chinuit (fara succes) sa sparga defensiva inversunata a Uruguay-ului: sud-americanii s-au inchis bine, in special in ultimele 10 minute cand au evoluat cu un om mai putin, dupa eliminarea lui Lodeiro (acumularea a doua "galbene").


Citeste si:

Reactia lui Domenech: Este frustrant acest egal!

In primul joc al Mondialului, Africa de Sud si Mexic au remizat, 1-1.


Francezii au dominat teritorial, cu o superioritate ceva mai pronuntata in prima parte, cand au avut doua sanse bune - o deviere a lui Govou, din fata portii (5), si un sut exceptional al lui Gourcuff, scos din vinclu de portarul Uruguay-ului (18).


Sud-americanii au simtit ca nu au sanse daca raman pe pozitii de asteptare si au accelarat dupa pauza. Forlan a avut un sut din unghi (58), apoi a ratat cea mai mare situatie in minutul 73, cand nu a gasit poarta din 10 metri!


Franta, ajutata de schimbarile lui Domenech, a reusit sa revina la comanda jocului si, pe fondul superioritatii numerice, au dominat ultimele minute - au cerut un penalty (85), apoi au avut o lovitura libera de la 20 de metri, in chiar ultimul minut de prelungire. Thiery Henry a ratat insa aceasta oportunitate, astefl ca jocul se incheie cu un egal ce tine ambele echipe in cursa calificarii...




de Adrian Nistorescu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.