Ultima oră

POLITICA:Victor Ponta: Simt si cred ca PSD poate castiga 50% din voturi la alegeri

Ziarul de Vrancea
12 iun 2010 421 vizualizări
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri, la Bistrita, in cadrul conferintei de alegeri a filialei judetene Bistrita-Nasaud, ca in acest moment crede si simte ca partidul sau poate sa castige 50% din voturi la viitoarele alegeri

Liderul PSD consideră că oamenii privesc acum inspre partidul său ca spre ultima sperantă in fata măsurilor de austeritate anuntate de guvern, dar doreste să facă aliante doar dacă acestea vor fi favoarea PSD. Victor Ponta consideră că mesajul pe care social-democratii trebuie să il transmită in teritoriu este că motiunea de cenzură nu este una pentru PSD, ci pentru cei care pierd bani din salarii, pensii si indemnizatii. Liderul PSD a calificat drept \'furt\' intentia guvernului de tăia pensiile si salariile din sistemul bugetar si i-a rugat pe membrii PSD Bistrita-Nasaud sa ii caute in zilele următoare pe parlamentarii PDL din judet, pentru a-i intreba cum votează la motiunea de cenzură.


Agerpres Jurnal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.