Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
11 iun 2010 565 vizualizări
Barbat disparut de la domiciliu

Un barbat din comuna Straoane a disparut de la domiciliu. Politistii au fost sesizati despre faptul ca Valentin Gavrila, 43 ani, a parasit domiciliul spre o destinatie necunoscuta si nu a mai revenit. Acesta este cunoscut cu afectiuni psihice si a mai plecat de la domiciliu in trecut. Politistii incearca sa dea de urma barbatului. (D. C.)


A derapat in sant


Un barbat din comuna Paunesti a ajuns cu masina in sant. Politistii spun ca Anghelache Virlan, 68 ani, din comuna Paunesti, in timp ce conducea o Dacia, pe fondul neatentiei, a pierdut controlul volanului, a derapat si s-a rasturnat in sant. In urma accidentului a rezultat ranirea soferului si a pasagerilor Gheorghita Rogozan, 57 ani, si Marian Rogozan, de 71 ani. (D. C.)


Din cauza alcoolemiei a intrat intr-o masina parcata


Focsaneanul Robert Graur, de 37 de ani, a fost trimis in judecata pentru o alcoolemie nepermisa la volan, fapta sa fiind descoperita dupa ce a busit o masina aflata intr-o parcare. Graur este acuzat ca, in martie anul acesta, a pierdut controlul asupra volanului si a intrat intr-un alt autoturism. In urma anchetei s-a stabilit ca Graur avea o alcooemie de 2,35 de grame la mie. (N. C.)

Zilier judecat pentru 2.200 de lei

Un bacauan de 23 de ani a fost trimis in judecata pentru furtul a 2.200 de lei. Vasile Hapaianu este acuzat ca a intrat fara drept in casa unui vrincean din Garoafa, de unde a sustras banii pe care acesta ii avea pusi deoparte. In rechizitoriu se arata ca, in vara anului trecut, Hapaianu a lucrat la partea vatamata, iar pe 24 august a prins un moment cind a ramas singur in gospodarie si a decis sa isi ia singur plata pentru munca prestata. (N. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.