Ultima oră

LIFE:Faze Tari: La doar 3 ani, fumeaza un pachet de tigari pe zi si bea trei pahare de bere; Incredibil! Iisus Hristos la ecograf

Ziarul de Vrancea
11 iun 2010 502 vizualizări
Restaurantul cu chelneri roboti; Isi vinde laptele de la san pe internet

La doar 3 ani, fumeaza un pachet de tigari pe zi si bea trei pahare de bere


Un nou caz socant a fost dezvaluit de presa din China. O fetita de numai 3 ani fumeaza un pachet de tigari pe zi si bea cate trei pahare de bere. Mama copilei se apara si spune ca nu stia de aceste obiceiuri pana nu a prins-o in fapt. Dar totul a inceput sa se petreaca dupa ce copilul a fost lovit de o masina si a stat cinci zile in coma. Dupa ce a ajuns acasa a inceput sa se comporte ciudat, mai mult ca un adult, spune Gao Wen, mama sa. "Ii place sa bea. Trei pahare de bere pe zi nu sunt o problema pentru ea", povesteste parintele cu seninatate. "Prima oara cand am prins-o fumand a fost in toaleta. Am mai vazut mucuri de tigara in toaleta, dar am crezut ca sunt ale sotului", mai spune Gao Wen. Daca la inceput fura tigari din pachetul tatalui, apoi a inceput sa fure dintr-un magazin pana a fost prinsa de vanzator. Acesta credea ca le ia pentru tatal sau si i-a permis apoi sa ia pe datorie. Integral in Libertatea.


La 94 de ani, se masturba cu un aspirator in garajul unui vecin


Un barbat de 94 de ani din Arizona, SUA, are un apetit sexual iesit din comun si incearca sa si-l rezolve in cele mai ciudate moduri. Dale Warren Graham a fost surprins recent in garajul unui vecin de-al sau masturbandu-se cu un aspirator. La sosirea autoritatilor, batranelul a mai prezentat cateva surprize. Potrivit Fox News, se pare ca in ultima vreme a molestat sexual mai multi tineri, cu varsta cuprinsa intre 8 si 17 ani. Graham a fost arestat pentru actele sale de indecenta si pedofilie si e posibil sa-si petreaca ultimii ani din viata dupa gratii. Integral in Libertatea.


Incredibil! Iisus Hristos la ecograf


O imagine ecografica a lui Iisus Hristos in pantecele Fecioarei Maria va fi folosita in Marea Britanie, in cadrul unei campanii publicitare de Craciun. Sloganul campaniei, "E pe drum. Craciunul incepe cu Hristos", a fost explicat de realizatorul campaniei, Francis Goodwin, in felul urmator: "Ecografia fetala este genul de imagine pe care orice parinte este mandru sa o arate prietenilor, rudelor sau chiar colegilor. Posterul nostru reflecta o noua modalitate de a anunta venirea lui Iisus, plasandu-l intr-un context contemporan". Integral in Click.


Restaurantul cu chelneri roboti


Premiera mondiala. In restaurantul japonez Hajime din Bangkok servesc doi roboti in vesminte de samurai. Robotii chelneri au devenit una dintre marile atractii ale capitalei thailandeze. Multi curiosi si mai ales copiii sunt clienti permanenti ai restaurantului Hajime. Patronul acestuia a investit un milion de dolari pentru achizitionarea ospatarilor-roboti, dar nu regreta. Chelnerii-masini sunt considerati "perfecti". Se bucura de mare succes si nu obosesc niciodata. Lucreaza non-stop, nu se plang de nimic, precum oamenii angajati pe aceleasi posturi. Integral in Click.


Isi vinde laptele de la san pe internet


Dupa ce a nascut, in urma cu cateva luni, britanica Toni Ebdon, in varsta de 26 de ani, a constatat ca are mai mult lapte matern decat avea nevoie pentru a-l alapta pe bebelusul ei, David. Din acest motiv, englezoaica s-a gandit ca ar fi bine ca excesul de lapte pe care il are sa nu se risipeasca. Astfel, ea il imbuteliaza in sticlute de 240 de mililitri si il comercializeaza pe internet, pretul fiind de 18 euro. Afacerea cu lapte de la san a lui Toni se bucura de mare cautare, britanica avand zece cliente constante, care cumpara zilnic lapte matern de la ea pentru a-si hrani bebelusii pe care nu-i pot alapta. Integral in Cancan.


Cel mai vechi pantof din lume: 5.500 ani


Un mocasin din piele, in stare de conservare perfecta, cu o vechime de peste 5.500 de ani, considerat cel mai vechi pantof din lume, a fost descoperit intr-o pestera din Armenia, potrivit unui studiu arheologic ale carui concluzii au fost publicate in revista PLoS ONE, informeaza AFP. Acest mocasin a fost confectionat dintr-o singura bucata de piele, care imbraca piciorul persoanei care l-a purtat. Pantoful era umplut cu iarba uscata, insa cercetatorii nu au putut sa precizeze daca oamenii preistorici recurgeau la aceasta tehnica pentru a-si incalzi picioarele sau pentru a pastra forma mocasinilor. Integral in Gandul.



de Stefan Popovici HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.