Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Anna Lesko: Nimeni nu mi-a vazut partile intime; Gabriela Cristea nu a venit la inmormantarea mamei sale

Ziarul de Vrancea
11 iun 2010 653 vizualizări
Familia lui Tanase: "Bomba ii face vraji lui Dodel!"; Bianca, ai un nou iubit? Si daca da, ti-e rusine cu el?

Anna Lesko: "Nimeni nu mi-a vazut partile intime"


Reporter: Care a fost atmosfera la filmarea celui mai recent videoclip al tau? Anna Lesko: Imi place de fiecare data sa incerc altceva. Sunt la prima colaborare cu regizorul Iulian Moga si pot sa spun ca a fost una reusita. Am refuzat pana acum sa pozez nud, dar nu din teama de a-mi arata corpul. Orice fac trebuie sa aiba o justificare artistica. R: Cum a fost aceasta experienta pentru tine si cate persoane au participat la tragerea respectivelor cadre? A.L.: Haide sa clarificam ceva... nimeni nu mi-a vazut partile intime, cei care au fost pe platoul de filmare nu au vazut nimic in plus decat ceea ce vedeti si dumneavoastra in poza. Am avut mare grija ca partile mele intime sa fie protejate si acoperite de ochii curiosi... Integral in Cancan.


Gabriela Cristea nu a venit la inmormantarea mamei sale


Didina Cristea (58 de ani) a fost inmormantata in Cimitirul Metalurgiei din Capitala in prezenta rudelor si apropiatilor. Cu toate ca Eugeniu Cristea, tatal Gabrielei, i-a transmis ca o asteapta sa isi vada mama pentru ultima oara, vedeta Kanal D nu s-a lasat induplecata si nu si-a facut aparitia nici macar la cimitir. Emil, fratele prezentatoarei de la "Nora pentru mama", aproape ca a lesinat in momentul in care sicriul Didinei a fost coborat in groapa. Acesta si-a strigat mama pe tot parcursul ceremoniei, "Mama, nu pleca! Unde te duci si ne lasi aici?" fiind doar cateva dintre cuvintele pe care Emil i le-a spus mamei sale. Coplesit de durere, tatal Gabrielei a plans tot timpul, iar rudele l-au sustinut de teama sa nu se prabuseasca. Integral in Cancan.


Gusturile Simonei Sensual in materie de femei: "Bianca n-are corp de model, Bomba Sexy e apetisanta"


Blonda crede ca asistenta lui Capatos nu se incadreaza deloc in tiparele fotomodelului ideal. Silicoanele, greutatea si formele apetisante par sa nu fie deloc pe placul Simonei. Desi o considera o femeie sexy, noua membra a echipei de la Antena 1 spune ca "blonda lui Bote" ar trebui sa se rezume doar la prezentarile de lenjerie intima, intrucat acestea i se potrivesc cel mai bine. Pe de alta parte, la polul opus se afla o alta "rasfatata" a primelor pagini, Bomba Sexy. "Fata asta ar trebui sa mai slabeasca 5 kg, dar chiar si asa, este apetisanta" a fost aprecierea Simonei la adresa Iuliei Tabacaru. Integral in Cancan.


Bianca, ai un nou iubit?


Si daca da, ti-e rusine cu el? La iesire, a-nceput un joc ciudat, cei doi prefacandu-se ca nu se cunosc. Ea s-a urcat in masina ei si a plecat, el a luat-o usor pe jos. Dar cateva zeci de metri mai incolo, Bianca a oprit masina, iar tipul s-a urcat alaturi de ea. Au mers impreuna pana la blocul unde locuieste blonda, pe Soseaua Nordului, unde iar s-au prefacut ca o iau pe drumuri diferite: el a coborat in fata blocului, ea, in spate, unde si-a parcat masina. Insa amandoi au urcat in apartamentul ei. Integral in Libertatea.


Alexandra Videanu schimba gentile de 3.000 de euro ca pe ciorapi


Alexandra Diana Videanu (17 ani), fiica ministrului economiei, s-a intors zilele trecute in Romania, pentru a-si petrece o parte din vacanta de vara. Tanara a fost surprinsa de fotoreporterii de la revista Kamikaze afisandu-si, la interval de nici jumatate de ora, superbele genti marcile Dior si Coco Chanel in valoare de circa 3.000 de euro fiecare, conform unor specialisti in moda. Asta inseamna vreo 40 de salarii minime pe economie (150 de euro, suma pe care o primeste, de exemplu, un profesor debutant). Cat timp si-a schimbat tinuta, Alexandra a fost asteptata cu rabdare de iubitul ei, Horia Serbanescu, coleg de scoala in Elvetia. Integral in Libertatea.


Familia lui Tanase: "Bomba ii face vraji lui Dodel!"


Ghinioanele se tin lant de Cristi Tanase. Fotbalistului stelist nu-i iese nimic, este criticat de toate lumea, iubita Iulia Tabacaru il "traduce" cand are chef si, mai nou, s-a certat si cu familia, care s-a saturat sa-l tot vada in preajma focoasei brunete. De altfel, mama si fratele mijlocasului au ajuns sa se gandeasca la faptul ca fata ii face vraji pentru a-l tine pe Tanase langa ea. Internationalul roman Cristi Tanase o duce din ce in ce mai rau. Pe plan fotbalistic, traverseaza o perioada dificila, fiind certat atat de selectionerul Razvan Lucescu, cat si de viitorul antrenor al Stelei, Victor Piturca. Nici sentimental nu sta foarte bine, daca ne gandim ca iubita sa, Iulia Tabacaru, profita de orice moment in care nu e cu el si isi face de cap cu diversi barbati. Si asta nu e tot, pentru ca, recent, Tanase a rupt-o si cu familia, mama sa si fratele fiind extrem de suparati ca acesta nu renunta nici in ruptul capului la relatia cu bomba sexy. Integral in Click.


Sotia lui Cove, sexy la divort!


Vedeta Kanal D Gabriel Coveseanu si sotia sa, Maria, au divortat dupa numai un an si jumatate. Cei doi soti au revenit la sentimente mai bune si au reusit sa nu faca scandal in fata magistratilor si a presei. "Cove" era un sot implinit si un ginere iubit de soacra, nimeni alta decat fosta crainica tv, Carmen Movileanu, in timp ce Maria era sotia perfecta. Pareau un cuplu perfect, mai ales ca familia a devenit mai numeroasa dupa ce Maria i-a dat viata lui Bogdan Matei. Cu toate acestea, relatia a inceput sa scartie de ceva vreme si fostul asistent al Andreei Marin a intentat divortul. Integral in Click.


Ramona Gabor, intr-un pictorial porno al unui artist pervers


Ramona Gabor a cazut in plasa unui pictor excentric, care dorea sa realizeze un pictorial pentru adulti cu sora Monicai Columbeanu ca model. Modelul a acceptat un job de cateva ore unde trebuia sa pozeze pentru un pictor excentric, pe nume Ion Monete, care la final s-a dovedit a fi un pervers, scrie Antena 1. Artistul s-a recomandat ca a fi adept al stilului "Dali Da-Da" si i-a sugerat Ramonei sa pozeze cat mai sexy, iar aceasta a indeplinit toate cerintele pictorului, inarmata cu o rabdare de fier. Sora lui Monica a primit indicatii precum "ridica piciorul" sau "fundul putin mai sus", dar si laude precum: "mama, ce zambet", "Super, cum te sprijini pe maini, perfect". Integral in Click.


; de Stefan Popovici HotNews.ro




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.