Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
10 iun 2010 638 vizualizări
Ferma de bovine si fabrica de lapte la Vulturu

Satul Hingulesti din comuna Vulturu va avea o ferma de vaci de 300 de capete si o fabrica de lapte. Societatea Bioprod Ferma a solicitat la APM Vrancea emiterea acordului de mediu pentru proiect. Acesta a primit finantare prin masura 121, in afara de cele doua cladiri urmind sa fie construite si locatie pentru procesare dejectii in biogaz si ingrasamint natural si captare de apa. Persoanele care au obiectii privind santierul si implicatiile pe care o astfel de intreprindere le-ar putea avea asupra mediului pot depune observatii in scris zilnic, la sediul APM Vrancea, aflat pe strada Dinicu Golescu nr. 2, Focsani. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate si la sediul firmei din Vulturu. (C. FANARU)


Medicii Betisor se specializeaza


Doi medici din Vrancea vor participa la cursurile organizate de catre Ministerul Sanatatii pentru obtinerea atestatului in asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca. Dr. Vitalie Betisor, medic la Ambulanta si dr. Vadim Betisor, medic la compartimentul de primiri urgente din cadrul Spitalului Municipal Adjud, au fost selectati pentru a participa la acest curs ce dureaza sase luni. Cei doi doctori vor merge la Arad, iar cursul consta in cursuri teoretice predate de medici formatori de medicina de urgenta si garzi. Acest curs a fost absolvit pina acum de catre dr. Cristina Ciocan si dr. Danut Ceamburu, medici la Ambulanta. (R. M.)


Termen limita pentru platile anticpate


15 iunie este termenul limita pentru efectuarea platilor anticipate. Potrivit finantistilor, au obligatia efectuarii platilor anticipate aferente trimestrului II persoanele fizice organizate ca: intreprinderi individuale, familiale, persoane fizice autorizate care realizeaza venituri din activitati independente si din profesii libere si cei care realizeaza venituri din cedarea folosintei bunurilor, indiferent daca sunt impusi in sistem real sau la norma de venit, cu exceptia veniturilor obtinute din arendare. Si cei care obtin venituri din activitati agricole au aceleasi obligatii. (D. GANEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.