Ultima oră

Mini-Stiri

Alex Smeu
10 iun 2010 1128 vizualizări
Focsani: Accident usor

Un focsanean a fost ranit usor in urma unui accident produs in oras. Marti seara, Relu D., 51 ani din comuna Garoafa, in timp ce conducea un autoturism, nu a pastrat o distanta corespunzatoare fata de un alt autoturism condus regulamentar de Valeriu M., 31 ani, din Focsani, care se deplasa in faÃa sa, intrind astfel in coliziune cu acesta. în urma impactului a rezultat ranirea usoara a lui Valeriu M. (D. C.)


Suraia: Femeie aruncata din caruta


O femeie de 60 de ani din comuna Suraia a fost victima unui incident produs pe un drum agricol. Femeia se intorcea de la coasa, moment in care pe linga caruta sa a trecut un moped. Motorul a acrosat caruta, calul s-a speriat, iar femeia s-a dezechilibrat si a cazut intre cal si caruta. Victima a ajuns la spital cu traumatisme la o mina. Incidentul nu este incadrat ca accident rutier pentru ca nu a avut loc pe un drum public. (D. C.)


Jaristea: Copila lovita in urma unei altercatii


O fetita de 11 ani din Jaristea a ajuns marti la Spitalul Judetean din Focsani cu o contuzie craniana minora si de pumn, dupa ce a vrut sa il desparta pe fratele sau care se batea cu un alt baiat. Fetita a fost lovita in urma altercatiei, fiind internata in sectia de chirurgie infantila, unde a si ramas peste noapte. Pe fir au intrat si politistii care urmeaza sa discute cu batausul de 14 ani care locuieste cu bunicii sai. (R. M.)


Obrejita: Proiectile printre porumb


Un barbat din Obrejita a apelat la ajutorul pirotehnistilor dupa ce a gasit un "depozit" cu munitii neexplodate. La fata locului, specialistii au identificat 16 proiectile perforante de calibrul 37 mm si 99 elemente de munitii antiaeriene de calibrul 20 mm. Munitia a fost descoperita de Anghel B. in timp ce executa lucrari pe un teren cultivat cu porumb. Munitia neexplodata va fi detonata sub control. (R. M.)


Focsani: Bolnav supraponderal ajutat de pompieri


Pompierii au intervenit marti in jurul orei 08.45 in Focsani, la solicitarea Serviciului de Ambulanta Judetean, pentru transportarea unei persoane supraponderale. Servantii au mers pe bulevardul Unirii pentru a transporta pacientul de la etajul al 2-lea al unui bloc la ambulanta. Bolnavul suferise un accident vascular. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.