Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
8 iun 2010 725 vizualizări
Cioban gasit mort in balta Costisa

Politistii din Homocea au fost sesizati luni dimineata ca in satul Costisa, in aval de barajul Beresti, se afla un barbat mort. Acestia s-au deplasat la fata locului si l-au gasit in balta Costisa pe Vasile R., 67 ani. Barbatul, care este cioban la o stina din localitate, a ajuns la SML in vederea efectuarii necropsiei. Si politistii din Dumitresti au aflat ca un batrin de 69 ani este mort in casa. Anghel B. a fost gasit fara suflare intr-una din camerele locuintei. Legistii urmeaza sa stabileasca de ce a murit. (D. C.)


Ploscuteni: Urmarit arestat de politisti


Politistii din Ploscuteni l-au prins pe Ciprian Dragalai, 20 ani, care era dat in urmarire nationala in urma unei condamnari. Pe numele acestuia, pe 16 martie, Judecatoria Adjud a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani si jumatate de inchisoare pentru savirsirea infractiunii de vatamare corporala grava. Acesta figura urmarit national si international in baza dispozitiilor emise pe 31 martie la solicitarea IPJ Vrancea. Tinarul a fost retinut si depus in Penitenciarul Focsani. (D. C.)


Pompierii intra si pe fereastra


O femeie din Focsani a apelat la ajutorul pompierilor pentru a intra in casa, dupa ce a ratacit cheile. Luni, in jurul orei 11.25, un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Focsani a intervenit pe strada Aleea Caminului pentru deblocarea usii de la intrarea in apartamentul Maricicai S., situat la etajul I al blocului. Servantii au folosit o scara culisabila si au intrat in locuinta pe geamul de la bucatarie, usa fiind deschisa din interior. (R. M.)


Adjud: 18 ani si sase infractiuni


Un adolescent din comuna Paunesti a fost retinut de politisti, fiind principalul suspect in cazul mai multor infractiuni produse in perioada februarie-aprilie 2010. La doar cei 18 ani ai sai, Costel V. este cercetat pentru lovire sau alte violente, violare de domiciliu, amenintare, instigare la infractiunea de furt calificat, furt calificat si tilharie. Toate aceste infractiuni au fost comise in Paunesti si Movilita. Acesta a fost prezentat la Parchet si Judecatoria Adjud cu propunere de arestare. (R. M.)


A ajuns cu masina in sant


O femeie de 28 ani din Paunesti a reusit sa ajunga cu masina intr-un sant, la Ruginesti. Aflata la volan, femeia s-a angajat in depasirea unui tractor, a pierdut controlul masinii, a parasit partea carosabila si s-a oprit in santul din partea dreapta a sensului sau de mers. In urma incidentului a fost ranita o fetita de 4 ani, fiica soferitei, pasagera in masina. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.