Ultima oră

Politistii restrictioneaza traficul pe E 85

Dan Chiriac
8 iun 2010 733 vizualizări
Trecerea caravanei turului ciclist va ingreuna traficul pe 11 iunie

Politistii rutieri se pregatesc pentru Turul cicilist al Romaniei, care va trece si in acest an prin Vrancea. Serviciile politiei rutiere din judetele tranzitate au primit sarcina de a asigura insotirea caravanei cu echipaje auto si de a constitui dispozitive de agenti pe traseu. Pentru prevenirea incidentelor, participantii la trafic sint sfatuiti sa respecte atit restrictiile de circulatie care vor fi instituite temporar, cit si indicatiile politistilor. Astfel, autovehiculele care vin din sensul opus coloanei cicliste vor fi oprite pe marginea drumului pina la trecerea acesteia, iar cele care se deplaseaza in aceeasi directie nu vor avea voie sa depaseasca sau sa se intercaleze in caravana. "Le recomandam conducatorilor auto, in primul rind celor care circula pe E 85, sa aleaga alte rute sau sa-si planifice calatoria tinind cont de intervalul orar in care se desfasoara competitia si de viteza de deplasare a coloanei cicliste, care este de aproximativ 40-50 km/h", spun politistii. Pe 11 iunie, cicilistii vor avea sprinturi intermediare, in cadrul etapei a patra, la Adjud si Marasesti. La Focsani, caravana va trece pe soseaua de centura, urmind ca etapa sa se termine la Bucuresti. Etapa curpinde orasele Bacau-Adjud-Focsani-Buzau, in total un traseu de 179,5 km. Caravana va ajunge in Vrancea dupa orele prinzului. Competitia este organizata de Federatia Romana de Ciclism. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.