Ultima oră

Ultima zi de inscriere pentru Milan Junior Camp

Ciprian Fânaru
8 iun 2010 623 vizualizări
8 iunie este ultima zi in care copiii se pot inscrie pentru tabara sportiva Milan Junior Camp. Destinat pustilor intre 7 si 14 ani, Milan Junior Camp este un program gratuit de pregatire sportiva, cu antrenorii centrului de juniori de la AC Milan

Noua editie se va derula tot pe stadionul FC Sportul Studentesc, unde anul trecut au fost prezenti Franco Baresi si Razvan Lucescu, spre bucuria celor 200 de copii care s-au antrenat in complexul Regie din Bucuresti. Toate detaliile despre MJC, regulamentul oficial si alte informatii sint disponibile pe microsite-ul dedicat proiectului: www.intesasanpaolobank.ro/mjc sau la Tel Verde 0800 800 888, apelabil gratuit din orice retea de telefonie. Marele premiu al acestei tabere sportive de vara AC Milan va consta intr-o excursie la Milano pentru cei mai talentati doi juniori, care vor participa la finala Milan Junior Camp Day. Toti participantii vor primi cite un kit complet de echipament sportiv original in culorile echipei AC Milan (doua tricouri, doua sorturi, doua perechi de sosete si un rucsac. Desemnarea finala a participantilor la Milan Junior Camp se va face prin tragere la sorti, in limita locurilor disponibile pentru acest an, respectiv 110. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.