Ultima oră

Infractiunile de coruptie, discutate la masa rotunda

Nicoleta Cristea
8 iun 2010 719 vizualizări
Institutiile vrincene cu atributii de control s-au intilnit la finalul saptaminii trecute pentru a stabili metodele cele mai potrivite pentru combaterea faptelor de coruptie sau a celor economico-financiare, in conformitate cu cerintele formulate de Guvern

Intilnirea a avut loc la initiativa Parchetului Judetean, la aceasta participind atit procurorii, cit politistii care cerceteaza astfel de infractiuni, alaturi de reprezentanti ai Directiei Generale a Finantelor Publice, Garzii Financiare, Vamii, dar si ai Serviciului Roman de Informatii, Directiei Generale Anticoruptie si ai Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna. Participantii la intilnire au convenit ca este necesar ca, pentru combaterea si rezolvarea cazurilor cu infractiuni de acest gen, fiecare institutie implicata sa-si formeze o echipa. Aceasta si pentru ca in ultimul timp faptele de coruptie precum si cele de evaziune fiscala au crescut, Vrancea ocupind un loc fruntas la acest capitol. "In anul 2008 am avut 20 de invinuiti trimisi in judecata pentru evaziune fiscala, anul trecut 24, in timp ce acum, in 2010, avem doar doi trimisi in judecata, insa avem mai multe dosare in lucru", a specificat Ion Lefter, procurorul sef al Parchetului Judetean. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.