Ultima oră

Gina Maican, focsaneanca dezbracata de la Goluri si goale

Ciprian Fânaru
7 iun 2010 7279 vizualizări
Fotomodelul devenit celebru dupa aparitiile topless la sport.ro este nascuta si crescuta la Focsani Publicul masculin mai mult sau mai putin microbist a remarcat-o pe Gina Maican de la Goluri si Goale . In virsta de 22 de ani, bruneta este o prezenta constanta pe podiumuri si in cluburile bucurestene. La fel ca in cazul altor vedete, de la Goluri si Goale ori de la alte emisiuni din aceasta serie, Gina Maican se declara iubitoare de fotbal si sustinatoare a formatiei Steaua Bucuresti.

Corpul sau a fost remarcat de barbati la prezentarile de moda la care bruneta cu ochi verzi a participat. Ca majoritatea vedetelor miorotice sau de aiurea, aceasta are si site, ginamaican.ro, locul de unde puteti afla mai multe amanunte si puteti vedea fotografii cu fata. Presa de scandal a vuit in mai multe rinduri despre aventurile Ginei, care ar fi fost agatata intr-un club de catre Adrian Bumbescu jr., spre exemplu. Cel putin in ultimul timp, goliciunea da bine pe "sticla". Asa a ajuns cunoscuta Gina Maican, coprezentatoare a unui defunct buletin de stiri topless de pe un post TV de sport. Potrivit propriilor declaratii insa, nonconformismul si exhibitionismul tinerei nu sint insusiri native. Bruneta sustine ca, inainte de show-ul ei, nu ar fi avut tupeul necesar pentru a-si da jos sutienul in fata natiunii. "Chiar daca ma vede lumea topless, sa stiti ca inainte eram destul de pudica. Nu imi placea sa ma vada cineva goala, dar de cind cu emisiunea, nu mai am nici o jena", a explicat frumoasa pe vremea cind prezenta emisiunea cu pricina, pentru Perfecte.ro. Paradoxal, dar tipic pentru "breasla" ei, tinara spune ca ar accepta fara a sta pe ginduri o propunere din partea Playboy si ca a devenit microbista de cind a inceput sa prezinte stiri din sport. Focsaneanca a tinut sa faca un portret robot al barbatului ideal, in care, deloc surprinzator, fizicul e pe primul loc: "Mai intii de toate, imi place sa ma uit la fundul unui barbat! Apoi, la picioare, ca nu cumva sa fie cracanat! Daca are fundul frumos, nu e cracanat si are si simtul umorului, atunci este iubitul perfect".


"Imi place sa maninc seminte si sa beau bere pe stadion"


Printre aventurile Ginei se numara refuzul de a apela la farmece pentru a-si pastra permisul de conducere, meci de skandenberg cu Mighty Mo, dar cea mai tare e logica inatacabila care ii defineste planurile de viitor. De dezbracat s-ar mai dezbraca, dar de prestat in filme pentru adulti, nici nu se gindeste. "în ipostaze sexy, intr-o telenovela, as juca. Dar in filme porno, nu, nici macar pentru un milion de euro", a exclamat Gina. Vedeta de la sport.ro a spus ca sta cu chirie pentru ca nu a avut norocul sa se cupleze cu un miliardar. Gina Maican si-a facut un cadou inedit de ziua ei, cind s-a dus sa viziteze stadionul celor de la FC Bruges. Fotomodelul a ramas cu ceva cultura fotbalistica dupa ce a prezentat emisiunea "Goluri si goale" de pe Sport.ro. Ca sa rememoreze perioada in care prezenta stiri despre Beckham si Ronaldo sau favoritul Banel, Gina a vizitat stadionul echipei FC Bruges. Ea si-a petrecut ziua de nastere in Belgia, alaturi de iubitul ei, cu care are o relatie de citiva ani. Prezent recent in Bucuresti pentru unul dintre cele mai prestigioase evenimente din lume in materie de sporturi de contact, K1 World Grand Prix, Mighty Mo a primit incintat provocarea Ginei Maican la o partida de skandenberg. Pentru ca nu ar fi reusit sa il dovedeasca pe uriasul luptator de K1, Gina a aplicat o tactica mai putin intilnita in acest sport. Vrinceanca l-a vrajit cu ochii ei verzi pe Mighty Mo, care a lasat-o sa cistige partida de skandenberg din Clubul Princess din Capitala. Din cugetarile asa zisei vedete fac parte celebrele "toate femeile sint curve" si "imi place sa maninc seminte si sa beau bere pe stadion". (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.