Ultima oră

Morti si raniti pe sosele din judet

Dan Chiriac
7 iun 2010 1312 vizualizări
Soferul care a provocat accidentul de vineri seara de pe soseaua E 85 a murit la spital. Marian M. a intors fara sa se asigure pe sosea, intre Focsani si Garoafa, si a fost izbit in plin de un BMW X 5 condus de un cetatean turc

Sotia soferului, Espera M., a scapat cu rani usoare in urma accidentului. Alte incidente rutiere s-au produs la finalul saptaminii trecute pe sosele din judet. La Ruginesti, A. G., 56 ani, din localitate, in timp ce conducea un taxi, nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum si intr-o curba a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat in sant. In urma impactului, trei pasageri din masina, printre care si un copil de doi ani, au suferit rani usoare. La Vizantea, F. I., 20 ani, din Birlad, in timp ce conducea autoturismul marca Dacia 1310, nu a adaptat viteza la conditiile unui carosabil acoperit cu pietris si, intr-o curba, a derapat si a intrat intr-un gard din beton.Trei prieteni ai soferului, aflati in masina, au fost raniti. La Obrejita, un sofer din comuna Slobozia Bradului, in timp ce conducea un autoturismul Mercedes Vito, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers inapoi si a acrosat o femeie de 63 de ani, din Slobozia Bradului, care circula pe marginea drumului. Femeia a fost ranita grav. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.