Ultima oră

Primaria vrea retele de gaze la Mindresti

Doina Ganea
7 iun 2010 620 vizualizări
Municipalitatea calculeaza cit va costa o eventuala retea de gaze naturale la Mindresti

In urma intilnirilor cu cetatenii din Cartierul Mindresti, oficialii Primariei Focsani au constatat ca locuitorii zonei au o serie de nevoi incepind cu repararea si asfaltarea strazilor si trotuarelor si pina la realizarea elementelor de infrastructura urbana, asigurarea alimentarii cu apa, retele de colectare a apelor menajere si nu in ultimul rind alimentarea cu gaze naturale a gospodariilor si a apartamentelor de la blocuri. Odata cu actiunile de reabilitare si modernizare a arterelor, municipalitatea a convenit ca este necesar sa se intervina si asupra retelelor de utilitati din corpul strazii, in vederea modernizarii acestora. Aceasta ca sa se evite deteriorarea strazilor prin actiuni ulterioare la retele dar si instalarea infrastructurii de comunicatii pe sub fiecare artera de circulatie care se reabiliteaza sau modernizeaza. Municipalitatea urmareste ca, prin proiectele elaborate pentru finantari din fonduri structurale, sa aduca aceasta zona la nivelul de dezvoltare economico-sociala a zonei centrale, asigurind servicii publice de calitate tuturor locuitorilor. "în acest sens a fost demarata procedura de evaluare a costurilor de alimentare cu gaze naturale a cartierului prin depunerea la Distrigaz Sud Retele SRL a unei documentatii, pe baza careia se va efectua un studiu de rentabilitate a noii investitii. Dupa ce Distrigaz Sud Retele SRL va comunica conditiile tehnico-economice in care se va putea realiza alimentarea cu gaze naturale a cartierului, domnul primar va initia un proiect de hotarire de consiliul local privind aprobarea cofinantarii lucrarilor", a precizat Mioara Huica, seful Serviciului Investitii din cadrul Primariei. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.