Ultima oră

Politistii au aruncat batul in balta Mindresti

Dan Chiriac
5 iun 2010 873 vizualizări
20 de politistii membri ai Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual s-au trezit ieri de la primele ore ale diminetii pentru a prinde cit mai mult peste, din Balta Mindresti.

Inca din zori, politistii si-au instalat sculele pe malul apei. Unii au dat la peste cu lanseta, altii cu batul sau undita. S-au format echipe de cite doi, care s-au intrecut intr-un concurs de pescuit sportiv. Voia buna a domnit in rindul participantilor, chiar daca acestia nu au avut dreptul sa ia pestele prins acasa. La finalul concursului, intreaga cantitate prinsa a fost cintarita si ulterior eliberata. Printre cei care au dat la peste s-au aflat seful de la Urmariri, comisarul Daniel Popescu, sau seful de la "mascati" Tomita Lazar. "Este cea mai relaxanta activitate dintre toate pe care le desfasuram. Eu particip in afara concursului, pentru ca fac parte din comisia de organizare si nu am dreptul sa intru in concurs. Cu toate acestea nu am rezistat sa nu bag batul in balta. Tot ce se prinde se va elibera. Pestii prinsi au pina la jumatate de kilogram, dar se pot scoate si pesti mai mari", ne-a spus comisarul sef Tomita Lazar. Primele trei echipe in clasamentul general au primit premii in bani. Primul loc a primit 350 de lei, al doilea 250 de lei, iar locul trei 150. O parte dintre cei care au luat parte la concursul de ieri vor participa si la turneul de pescuit sportiv organizat azi in Tulcea de Sindicatul Pro-Lex. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.