Ultima oră

Se reiau intilnirile de cartier

Doina Ganea
5 iun 2010 584 vizualizări
Prima intilnire va avea loc marti, cu cetatenii din Centru si Obor

Primaria municipiului Focsani impreuna cu alesii locali a decis reluarea intilnirilor consultative cu cetatenii, pe cartiere. "Din 2003 a devenit o obisnuinta pentru Primaria Focsani ca procesul de elaborare a bugetului local sa fie unul transparent bazat pe consultarea cetatenilor, cresterea valorii informationale a acestuia, imbunatatirea rolului alocativ prin repartizarea transparenta a fondurilor bugetare in functie de prioritatile sectoriale. In acest sens, saptamina viitoare reincepem seria de intilniri cu cetatenii si reprezentantii mediului de afaceri din cele sase zone ale municipiului, la care vor participa specialisti din cadrul Primariei, conducerea acesteia si consilierii locali arondati pe fiecare zona", a precizat Dan Cazaciuc, seful Serviciului de Comunicare din cadrul Primariei Focsani. Potrivit acelorasi informatii, prima intilnire va avea loc marti, 8 iunie, la orele 17.00, la Scola nr. 2, cu cetatenii din zona Centru si Obor, pe 09 iunie intilnirea va fi organizata la aceeasi ora, in cartierul Gara, la Liceul Economic, iar pe 10 iunie va avea loc cea de a treia intilnire cu cetatenii din cartierul Bahne, la Scoala nr.3. La fiecare intilnire vor participa consilierii locali arondati fiecarei zone. (Doina GANEA)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.