Ultima oră

Muncitor forestier ratacit in padure

Raluca Manolache
5 iun 2010 727 vizualizări
Acesta si-a petrecut noaptea sub un pom

Un barbat de 42 ani din comuna Pipirig, judetul Neamt, a petrecut o noapte sub cerul liber, intr-o padure de linga comuna Cimpuri. Astfel, pe 3 iunie, in jurul orei 17.45, colegii barbatului au apelat numarul de urgenta 112 si au semnalat faptul ca Ilie N., lucrator forestier la o societate din zona, nu s-a mai intors in punctul de lucru aflat in vecinatatea localitatii. Jandarmii si politistii l-au cautat pe barbat pina la caderea noptii, dupa care au sistat cautarile. A fost insa contactata si familia din Neamt in speranta ca muncitorul s-a intors acasa fara sa isi anunte insa sefii. "La fata locului s-au deplasat jandarmii din cadrul Postului Montan Soveja, unde impreuna cu lucratorii postului de politie Cimpuri si alti muncitori au trecut la cautarea persoanei disparute. Operatiunile de cautare au fost sistate in jurul orelor 22.00 datorita lasarii intunericului, fiind reluate in dimineata acestei zile (ieri n.r.). în jurul orelor 08.00 persoana ratacita a fost gasita la o distanta de aproximativ 2,5 km de cabana Ursarie, locul unde muncitorii erau cazati", a precizat lt. Sorin Hunea, purtatorul de cuvint al Politiei. Lucratorul care isi desfasoara activitatea in punctul de exploatare forestiera "Gaurea", a fost gasit dimineata, iar acesta le-a spus jandarmilor ca a dorit sa scurteze drumul dintre cabana si punctul de lucru. Pentru ca nu stia zona, acesta nu a mai gasit drumul de intoarcere si s-a ratacit, innoptind sub un copac. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.