Ultima oră

SOCIAL:Peste 22.000 de elevi si studenti vor beneficia de programul social EURO 200

Ziarul de Vrancea
4 iun 2010 438 vizualizări
Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) a publicat joi, pe portalul http://euro200.edu.ro, lista beneficiarilor bonurilor valorice de 200 de euro in vederea achizitionării unui calculator (inainte de solutionarea contestatiilor), informeaza un comunicat de presa al ministerului remis AGERPRES

Anul acesta, 22.392 de elevi si studenti vor primi cuponul valoric pentru achizitionarea de computere, departajarea acestora făcandu-se in functie de venitul lunar brut pe un membru de familie, in limita bugetului stabilit de MECTS (18,9 milioane de lei). Conform legislatiei in vigoare beneficiarii ajutorului sunt elevi si studenti din invătămantul de stat sau particular acreditat, in varstă de pană la 26 de ani, care provin din familii cu venituri brute lunare de maximum 150 de lei pe un membru de familie.




Agerpres Jurnal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.