Ultima oră

Ionel Popescu, seful Politiei cu acte in regula

Raluca Manolache
4 iun 2010 1474 vizualizări
Comisarul sef Tomita Pavaloiu nu mai ocupa functia de ajunct

Comisarul sef Ionel Popescu a preluat cirma politiei vrincene in mod oficial, de la 1 iunie, aceasta dupa ce Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a semnat pe 31 mai ordinul de numire in functia de sef al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vrancea. In urmatoarea perioada urmeaza sa aiba loc si ceremonia de numire la care vor participa cadre din comanda Inspectoratului General al Politiei Romane, autoritati judetene si locale, dar si subordonati. Noul sef al IPJ Vrancea spune ca in urmatoarea perioada se vor corela activitatile Politiei Vrancea cu prioritatile Politiei Nationale care decurg din obligatiile legislative "privind combaterea evaziunii fiscale, a comertului ilicit cu produse accizabile, a contrabandei". De asemenea, ieri, comisarul sef Tomita Pavaloiu a fost demis oficial din functia de adjunct dupa ce contestatia sa depusa la IGPR a fost respinsa. "Comisarul sef Tomita Pavaloiu nu mai indeplineste atributiile functiei de adjunct", spune comisarul sef Ionel Popescu. Acesta urmeaza sa fie trecut pe o functie inferioara in conformitate cu gradul de comisar sef, postul ocupat pina in prezent urmind sa fie scos la concurs. Echipa de conducere a IPJ este formata din comisarul sef Ionel Popescu, ce ocupa cu acte in regula scaunul nr. 1 din institutie, secondat de comisarul sef Victor Norocea, primul adjunct al inspectorului sef. Acestia urmeaza sa isi imparta si atributiile postului de adjunct pe care il ocupa Pavaloiu. Comisarul sef Ionel Popescu, fost adjunct timp de noua ani, in mai multe guvernari, ocupa aceasta functie dupa ce pe 20 mai a trecut cu brio examenul sustinut la sediul IGPR. Postul a ramas vacant dupa pensionarea fortata a comisarului sef Sandel Doaga, la sfirsitul lunii februarie. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 3 ore, 55 minute, 26 secunde
Dumnezeu sa va ajute sa fiiti sanatos si sa puteti sa duceti cu bine functia pe care o ocupati dl.comandant ca sunteti si ramineti un om bun la suflet de aceea bunul dumnezeu va ajutat si o sa va citeste integral
, acum 739392 zile, 3 ore, 55 minute, 26 secunde
felicitari...oricum erati si sunteti cel mai bun si capabil!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.