Ultima oră

Transportatorii au obtinut modificari pentru cinci trasee

Daniel Garleanu
2 iun 2010 911 vizualizări
S-au modificat traseele spre Odobesti, Andreiasu Vrincioaia si Suraia

Odata ce sediul autogarii a fost mutat din Piata Victoriei pe strada Marasesti, operatorii de transport in comun au inceput sa se confrunte cu noi situatii. Astfel, cinci societati de transport au solicitat Consiliului Judetean prelungirea sau scurtarea unor trasee, schimbarea orei de intilnire cu calatorii, dar si desfiintarea sau introducerea unor noi statii. Asa se face ca programul judetean de transport public de persoane prin curse regulate valabil in perioada 2008-2011 a fost actualizat prin votul in unanimitate al consilierilor judeteni din sedinta ordinara a CJ. De asemenea, au fost modificate Caietele de sarcini ale prestatorilor de servicii de transport cu cerintele celor cinci operatori. Astfel, traseul Focsani - Odobesti - Vrincioaia va fi prelungit pina in satul Spinesti, ruta Focsani - Odobesti - Andreiasu de Jos a renuntat la cursele cu plecare din Focsani de la orele 9.15, 11.25 si 15.00 si la intoarcere din Andreiasu la orele 5.00, 11.00 si 13.00, in vreme ce traseul Focsani - Unirea - Odobesti si-a prelungit graficul de la 5 la 7 zile. Totodata, operatorul care detine ruta Focsani - Pod Putna - Suraia a cerut introducerea unei noi statii in punctul Bariera Suraia datorita cererii crescute din partea calatorilor navetisti. "Graficele de circulatie aferente traseelor din Programul judetean de transport public de persoane cu statia capat de traseu in Autogara Focsani din strada Marasesti nr. 72 se modifica in mod corespunzator cu respectarea statiilor de imbarcare/debarcare de pe raza municipiului Focsani", se arata in proiectul de hotarire adoptat luni, 31 mai, de catre consilierii judeteni. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.