Ultima oră

Postasii string carti pentru micutii din Paltin

Iulia Nicolaie
2 iun 2010 641 vizualizări
Donatiile in cadrul campaniei O carte deschide o lume noua! pot fi facute in perioada 1 iunie-1 septembrie

Posta Romana lanseaza cu data de 1 iunie campania "O carte deschide o lume noua!", prin care isi propune sa participe la imbogatirea fondului de carte al scolilor din mediul rural. In judetul nostru, prin bunavointa celor care vor sa ajute, copiii de la Scoala Paltin ar putea avea o biblioteca plina de volume dedicate lor. "In cadrul acestui demers, Posta Romana face o invitatie salariatilor si clientilor sai, persoane fizice sau juridice, de a participa la o donatie de carte pentru biblioteci ale unor scoli din mediul rural. Predarea cartilor va avea loc la deschiderea anului scolar 2010 -2011. Campania "O carte deschide o lume noua!" se inscrie in seria actiunilor Postei Romane prin care se implica in sustinerea comunitatilor in care isi desfasoara activitatea", spun reprezentantii Postei. Cei care doresc sa participe la aceast proiect pot depune carti in urmatoarele oficii postale: OP Focsani 1, OP Focsani 1 (ghiseu exterior Tribunal), OP Focsani 3, OP Focsani 3 (ghiseu exterior Gara), OP Focsani 4, OP Adjud, OP Marasesti, OP Odobesti, OP Panciu, semnalizate prin afisele campaniei. Cartile pot fi depuse in spatiile special amenajate din sala publicului, in perioada 1 iunie "" 1 septembrie 2010. Oficiile postale desemnate pentru colectarea cartilor si scolile care beneficiaza de donatii pot fi consultate on-line, la adresa www.posta-romana.ro sau telefonic, apelind serviciul de relatii cu clientii INFOPOST, la numarul de telefon 021/9393.111. (Iulia NICOLAIE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.