Ultima oră

POLITICA:Lideri PDL in Colegiul Director: Daca sotia nu vrea sa-mi preia afacerile, ce fac, divortez?

Ziarul de Vrancea
1 iun 2010 526 vizualizări
Unii democrat-liberali au criticat in Colegiul Director propunerea de a opta intre afaceri si functii publice, spunand ca trebuie ca sotiile lor sa fie de acord sa le preia afacerile, iar altii s-au aratat nemultumiti de faptul ca nu au fost consultati inainte de a se anunta masurile anticriza, au declarat luni pentru Mediafax, surse din partid.

Propunerea ca demnitarii sa opteze intre afacerile cu statul si functiile publice a fost sustinuta la sedinta de duminica a Colegiului Director de Roberta Anastase, Sulfina Barbu, Raluca Turcan si Elena Udrea, in timp ce unii reprezentanti democrat-liberali s-au aratat nemultumiti de aceasta idee pe motiv ca afacerile cu statul ale demnitarilor democrat-liberali ar trebui sa fie preluate de sotiile acestora. Potrivit surselor citate, multi dintre reprezentantii PDL prezenti la sedinta au facut glume de genul: "Daca sotia nu vrea sa-mi preia afacerile, ce fac, divortez?".


In favoarea acestei propuneri, lansata de Elena Udrea, s-a exprimat si secretarul general al PDL, Vasile Blaga, care a precizat ca sustine orice propunere pentru a nu se spune ca doar femeiele din partid sunt de acord cu a se opta intre afaceri cu statul si functiile de demnitate publica, au aratat sursele citate. Potrivit acestora, Blaga a vrut insa sa stie daca in aceasta categorie, a demnitarilor care trebuie sa opteze, se afla si cei care au actiuni la o banca.


Pe de alta parte, potrivit surselor citate, in sedinta Colegiului Director al PDL au fost formulate si critici in legatura cu faptul ca reprezentantii PDL nu au fost consultati inainte ca premierul sa anunte masurile anticriza. Unii participanti - printre care Liviu Negoita si Sorin Frunzaverde, potrivit surselor - au spus ca ar mai trebui reflectat asupra masurilor anticriza, pentru ca acestea "ii termina pe bugetari si pe cei privati apropiati ai PDL".



de V.M. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.