Ultima oră

Sedinta maraton a comisiei de fond funciar

Doina Ganea
1 iun 2010 665 vizualizări
Membrii Comisiei Judetene privind stabilirea dreptului de proprietate

privata asupra terenurilor s-au intrunit ieri intr-o sedinta prelungita, in cadrul careia au fost discutate procesele verbale privind solutionarea cererilor, formulate in baza Legii nr. 247/2005, pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor, intocmite de comisiile locale Fitionesti, Nistoresti, Paunesti, Valea Sarii, Vidra si Virtescoiu. Potrivit oficialilor Prefecturii, cele mai multe dosare luate in discutie ieri, (51) au fost cele intocmite de Comisia Locala Vidra. Deoarece 50 din cele 51 de dosare existente nu au facut dovada dreptului de proprietate, Comisia a decis respingerea acestora. «O situatie similara a fost si in cazul Comisiei Locale Fitionesti, unde dintr-un numar de 7 dosare, 3 au fost respinse, alte 3 au fost remise in vederea completarii si doar unul a fost validat. Au fost de asemenea validate 19 dosare ce apartin Comisiei Paunesti si alte 6 intocmite de Comisiile Locale de la Valea Sarii (4), Virtescoiu si Nistoresti cite 1", a informat Prefectura. în cadrul aceleiasi sedinte au mai fost discutate si 22 contestatii provenite de la Comisia Valea Sarii. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.