Ultima oră

Ministrul este surd la propunerile noastre

Dan Chiriac
29 mai 2010 668 vizualizări
Spun sindicalistii din Politie

Presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual - filiala Vrancea, Angelin Ciobanu, a participat joi si vineri la intilnirea care a avut loc in judetul Brasov intre liderii de sindicat din politie si ministrul de Interne, Vasile Blaga. Reducerea salariilor politistilor cu 25 la suta a fost principala tema de discutie. Incercarile facute de catre ministrul Blaga de a detensiona atmosfera nu au avut sorti de izbinda. Politistii nu sint de acord cu conditiile impuse de Guvern. Desi Vasile Blaga le-a cerut politistilor sa intelaga ca reducerea salariilor se face doar timp de sase luni, acestia sint hotariti sa se alature miscarilor de protest. "Ii sustinem pe colegii nostri care vor intra in greva generala. In acest sens, pe 31 mai, vom purta la mina o banderola alba. De asemenea, vom lua parte la mitingurile organizate, fie la Bucuresti, fie in fiecare judet in parte. Sintem foarte suparati pentru aceste masuri. Noi intelegem ca tara trece printr-o perioada grea. Am fost de acord sa ni se taie al 13-lea salariu, sporul de haine sau alte sporuri, dar salariul sa fie afectat cit mai putin. Numai ca ministrul este surd la propunerile noastre. In aceasta perioada grea prin care trece tara, statul ar trebui sa se bazeze pe actul de justitie, nicidecum sa dea in aceasta", ne-a spus Angelin Ciobanu, presedintele SNPPC. Dezbaterile dintre cele doua tabere au durat doua zile, dar acestea nu s-au incheiat cu o intelegere. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.