Ultima oră

Suporterii nu prefera portocaliul lui Gongu

Dan Chiriac
28 mai 2010 586 vizualizări
Microbistii focsaneni nu s-au impacat cu ideea ca scaunele de la Sala Polivalenta din Focsani vor fi vopsite in portocaliu, culoarea partidului de guvernamint

Directorul pedelist al Directiei pentru Sport Vrancea, Daniel Gongu, este criticat in termeni duri pentru decizia luata de a vopsi scaunele cu aceasta culoare. "Ati intrecut orice masura! Dupa ce toata lumea injura politicienii pentru ce ne fac, Gongu s-a gindit sa schimbe culoarea tocmai in portocaliu, care oricum nu da bine. Daca o sa faci asa, o sa-ti atragi foarte multi dusmani", atentioneaza Andi pe site-ul ziarului nostru. De asemenea, fanii contesta vopsirea scaunelor, in conditiile in care nici culoarea tricourilor nu este pe placul lor. "Culoarea nu e importanta? Pai hai sa le vopsim roz si suprafata de joc o facem curcubeu! Cum s-a nimerit chiar portocaliu din atitea culori ? Chiar culoarea PDL ? Ma intreb: voi mai stiti ce culori are clubul asta? Dupa ce ca jucati in alb-rosu, acum mai vopsiti si sala in portocaliu", spune un suporter care aminteste ca Focsaniul este "alb-albastru". De altfel, culoarea echipamentului, alb-rosu, ii deranjeaza pe multi dintre fani, in conditiile in care acestia sint suporteri stelisti care nu se impaca deloc cu aceasta nuanta ce reprezinta dusmanul de moarte, Dinamo. Directorul DS Vrancea a anuntat miercuri ca va vopsi scaunele de la Polivalenta in portocaliu, o nuanta pe care a gasit-o si care se aseamana cu suprafata de joc. Cel putin asta a fost motivatia sa oficiala. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 1 ora, 4 minute, 20 secunde
A mai vazut undeva , asa ceva????????????????? Gongu asta , pe care il lauda pupincuristi portocalii!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.