Ultima oră

Marcajele de pe E 85 vor fi refacute

Dan Chiriac
27 mai 2010 514 vizualizări
Politistii rutieri au cerut refacerea marcajelor de la soseua europeana E 85. Din cauza precipitatiilor cazute in ultimul an, dar si a traficului aglomerat marcajele s-au sters, iar conducatorii auto pot avea probleme in anumite situatii ivite in trafic

"Este nevoie de refacerea acestor marcaje, care nu se mai vad mai mult de 20-30%. Este necesar sa avem aceste marcaje, mai ales in «punctele negre» de pe aceasta sosea. In comunele Dumbraveni, Golesti sau Garoafa vom instala in dreptul trecerilor de pietoni acele benzi care sa oblige soferii sa reduca viteza de deplasare", ne-a spus comisarul sef Viorel Gheorghe, seful Politiei Rutiere din Vrancea. Aceste marcaje produc trepidatii, facindu-l astfel pe sofer atent ca urmeaza o trecere de pietoni sau un altfel de obstacol. Politistii rutieri au demarat de asemenea o actiune pentru a evita accidentele rutiere produse din cauza lucrarilor care se efectueaza in carosabil. "Am desfasurat o instruire cu reprezentantii institutiilor de interventie, gen Gaze, Electrica sau CUP. Le-am cerut sa respecte termenele de executie si sa semnalizeze corespunzator lucrarile pe care le efectueaza. De asemenea le-am cerut ca partea carosabila sa fie refacuta corespunzator dupa efectuarea lucrarii. In perioada urmatoare vom face mai multe actiuni si vom aplica amenzi celor care nu respecta aceste norme. Sanctiunile sint cuprinse intre 10 si 20 de milioane de lei vechi", ne-a mai spus Viorel Gheorghe. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.