Ultima oră

Politistii ii roaga pe vrinceni sa nu apeleze la prostituate

Dan Chiriac
27 mai 2010 838 vizualizări
Politistii de la Serviciul de Ordine Publica au organizat la finalul saptaminii trecute o razie pentru depistarea prostituatelor care inca fac trotuarul in Focsani.

Numarul acestora a scazut insa simtitor in ultima vreme, astfel incit politistii nu au gasit decit trei fete care isi ofereau trupul spre vinzare. "Am gasit prostituate in zona Barierei Marasesti, dar si la iesirea din oras spre Golesti, in zona Laminorului. Acestea au fost amendate cu sume cuprinse intre 200 si 1.000 de lei, sanctiunea prevazuta pentru prostitutie. Eu continui sa cred ca nu amenda rezolva problema acestui fenomen. Cetatenii ar trebui sa inteleaga acest lucru si sa nu incurajeze prostitutia. Eu nu zic sa o eradicam, dar acest fenomen trebuie redus la maxim. Situatia este asemanatoare si in privinta cersetorilor", ne-a spus comisarul sef Vasile Marin, seful Serviciului de Ordine Publica din cadrul IPJ Vrancea. Fetele amendate s-au plins oamenilor legii ca primesc amenzi pe care nu au de unde sa le plateasca pentru ca incasarile in vremuri de criza au scazut foarte mult. Fetele isi ofera serviciile si pe 20-50 de lei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 3 ore, 35 minute, 7 secunde
sa le puna sa faca munca in folosul comunitatii daca nu au bani de amenzi........
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.