Ultima oră

Mini Stiri

Raluca Manolache
26 mai 2010 572 vizualizări
Odobesti: A protestat la inaltime

Un barbat din cartierul Unirea ""Odobesti a decis sa protesteze intr-un mod mai inedit, sa se urce pe un stilp de tensiune. Asa se face ca pe 23 mai, in jurul orei 01.00, pompierii din Focsani au mers in Odobesti pentru a-l ajuta pe Vasile C., de 30 ani, sa coboare de pe stilp. Barbatul, care ameninta ca se arunca in gol dupa o cearta cu familia, nu le-a dat insa prea multe batai de cap pompierilor. Acestia au actionat cu doua scari, o cordita de salvare si o centura si l-au dat jos in siguranta pe protestatar. Barbatul, care nu este la prima tentativa de acest gen, a fost amendat de politisti. (R. M.)


Panciu: Bebelus scapat din brate


Un bebelus de numai sapte luni din Satu Nou, orasul Panciu, a fost adus la Spitalul Judetean din Focsani dupa ce a fost scapat din brate de catre unul dintre parinti. Medicii l-au preluat pe micut si i-au pus diagnosticul de "traumatism cranio cerebral acut deschis cu plaga contuza parietala prin cadere de la inaltime". Dupa ce a fost tratat de doctori mama a refuzat internarea bebelusului. Politia a intrat insa pe fir. (R. M.)


Jitia: Copil articulat de un vecin


Un baiat de noua ani din comuna Jitia a avut nevoie de interventia medicilor de la Spitalul Judetean dupa ce a primit o corectie de la un vecin nervos. Copilul a fost diagnosticat cu "traumatism cranio-facial vechi de 24 ore prin agresiune", dupa cum au notat medicii in registrul medical. Tatal baiatului, prezent la spital, nu a dorit ca fiul sau sa ramina internat. (R. M.)


Rulota in flacari


Pompierii din Focsani au fost chemati in miez de noapte pentru a stinge un incendiu produs pe strada Vrancei. Focul a mistuit o rulota marca Stekerman, doua masini de scris si un calculator. Servantii urmeaza sa stabileasca cauza probabila de producere a incendiului. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.