Ultima oră

Accidente si razii de Rusalli

Dan Chiriac
26 mai 2010 736 vizualizări
Un copil de sase ani a fost ranit la Slobozia Bradului u mai multi soferi au petrecut si s-au urcat la volan

Perioada de Rusalii a fost agitata pentru politistii vrinceni care au avut de rezolvat mai multe accidente rutiere, dar i-au oprit din cursa si pe soferii petrecareti. Un copil de sase ani a fost lovit de o masina la Slobozia Bradului. Pe DC 169, in interiorul comunei Slobozia Bradului, Cristinel C. 21 ani, din localitate, in timp ce conducea autoutilitara Dacia 1304 a accidentat un copil de sase ani. Acesta a fost lasat nesupravegheat si s-a angajat in traversarea neregulamentara a carosabilului, prin loc nepermis. în urma accidentului a rezultat ranirea usoara a minorului. Un alt accident a avut loc la Nereju. Pe DJ 205D, Florin C., 26 ani, in timp ce conducea mopedul marca "Scarabeo", neinregistrat, pe fondul neatentiei in conducere, a pierdut controlul si a intrat intr-un cap de pod de pe marginea drumului. Tinarul a fost ranit usor in urma accidentului. In perioada 21- 24 mai, politistii rutieri au actionat pe majoritatea drumurilor nationale si judetene, in zonele unde traficul a fost aglomerat, pe drumurile de acces catre zonele turistice ori in locurile in care s-au inregistrat accidente de circulatie. In aceasta perioada, la nivelul judetului s-au desfasurat actiuni punctuale pentru reducerea gradului de victimizare in accidente rutiere. Cu aceasta ocazie au fost retinute 18 permise, dintre care noua pentru consum de alcool. Sase soferi s-au ales cu dosare penale pentru ca alcoolemiile depaseau limita de 0,40 grame la mie. Alti soferi s-au urcat la volan desi nu aveau acest drept. Astfel, Vasile B., 39 ani, din Biliesti, a fost prins in timp ce sofa un Peugeot, pe strada Duiliu Zamfirescu din Focsani, desi avea o alcoolemie de 0,41 mg/l in aerul expirat. Adrian G., de 32 de ani, din orasul Odobesti, a fost gasit pe strada Fulger, in municipiul Focsani, iar in urma verificarii in baza de date a rezultat ca acesta figura cu permisul de conducere anulat. In cadrul raziei a fost depistat si Ionel C., din Bucuresti, care transporta cu masina cantitatea de 385 litri alcool pur pentru care nu poseda documente de provenienta sau transport. Intreaga cantitate, in valoare de 7.700 lei, a fost confiscata pentru cercetari. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.