Ultima oră

Fata ranita cu ATV-ul, batrin omorit de TIR ¦

Dan Chiriac
25 mai 2010 1023 vizualizări
Incidentele rutiere nu au lipsit in minivacanta de Rusalii

O tinara din judetul Calarasi, venita in excursie de Rusalii la Lepsa, a fost victima unui accident de circulatie produs din cauza neatentiei. Duminica seara, pe DN 2D in comuna Tulnici, Ionela M., 22 ani, din comuna Modelu, in timp ce conducea un ATV, din cauza vitezei necorespunzatoare a pierdut controlul vehiculului si s-a rasturnat in santul de pe partea stinga a sensului de deplasare. Tinara a fost ranita grav motiv pentru care a fost spitalizata. Astfel de incidente au mai avut loc de-a lungul timpului in zona satului turistic Lepsa, dar si la Soveja, unde functioneaza centre de inchiriere a ATV-urilor. Multi dintre tineri se urca pentru prima data pe ATV si cred ca sofatul este o formalitate. Politistii rutieri atrag atentia ca astfel de vehicule se pot conduce doar dupa citeva indicatii primite de la cei care le inchiriaza si doar de catre posesorii de permise de conducere. De asemenea, politistii spun ca incepatorii pe ATV-uri nu trebuie sa se aventureze sa mearga cu viteza.


A murit calcat de Daf la 90 de ani


Un alt accident de circulatie grav a avut loc pe DN 2, in afara orasului Marasesti. Cornel C., de 31 ani, din comuna Sanduleni, judetul Bacau, in timp ce conducea autotractorul Daf, l-a accidentat grav pe Ion P., de 90 ani, din Marasesti, care a traversat strada prin loc nepermis si fara sa se asigure. Pietonul a decedat dupa citeva ore la Spitalul Judetean de Urgenta "Sfintul Pantelimon" Focsani din cauza pierderii de singe. Virsta inaintata a barbatului nu i-a permis acestuia sa supravietuiasca dupa izbitura puternica. Politistii de la Circulatie au efectuat la sfirsitul saptaminii trecute si mai multe razii in trafic, in cadrul carora au aplicat mai multe sanctiuni, dar au suspendat si permise de conducere. Cel mai bizar caz s-a petrecut in Focsani, unde o tinara soferita s-a urcat la volan dupa ce a baut un paharel in plus. Pe 22 mai, politistii din Focsani au identificat-o pe Loredana D., 23 ani, din municipiul Focsani in timp ce conducea autoturismul marca Opel pe strada Revolutiei. Aceasta se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Femeia a refuzat testarea cu aparatul alcooltest precum si recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.