Ultima oră

Postas acuzat de lovire si violare de domiciliu

Dan Chiriac
25 mai 2010 640 vizualizări
Acesta s-ar fi razbunat astfel pe cei care l-au reclamat la Directia Silvica ca nu are grija de cele 650 de capre pe care le detine

Postasul din satul Anghelesti, comuna Ruginesti, este acuzat de lovire si violare de domiciliu. Mihai Ghius si mama sa, Eugenia Ghius, au fost reclamati la Departamentul de Control al Postei Romane, dar si la Politia municipiului Adjud, pentru o altercatie care ar fi avut loc saptamina trecuta, pe 19 mai. Nicu Chircu, consateanul sau, il acuza pe Mihai Ghius ca l-ar fi batut cu bita folosita la stina. In reclamatie, Nicu Chircu spune ca s-a intilnit cu postasul pe drumul spre padure, unde Ghius are o stina cu 650 de capre. Potrivit celor reclamate, Ghius l-ar fi batut bine pentru ca il banuieste pe consateanul sau ca l-a "turnat" la Directia Silvica. In urma cu o saptamina, Mihai Ghius a fost amendat de catre reprezentantii silvici pentru ca nu are grija de caprele pe care le detine si care distrug sistematic vegetatia forestiera. Un al doilea satean il acuza pe postas si pe mama acestuia de violare de domiciliu. Infractiunea ar avea legatura tot cu reclamatiile silvice. "Au venit la domiciliul meu, unde era mama, au intrat fara voie si m-au cautat in toata casa. Apoi au aflat ca sint in sat si m-au urmarit cu masina mai multi kilometri. M-a amenintat cu un cutit si am scapat abia dupa ce am sunat la numarul de urgenta 112. Cei doi mi-au violat domiciliu si pe 24 aprilie cind m-au cautat acasa ca sa se razbune pe mine pe motiv ca eu as fi invatat mai multi oameni unde sa-si caute dreptatea dupa ce au avut de suferit de pe urma postasilor", spune si localnicul Vasile Ilie. Politistii vrinceni confirma incidentul din satul Anghelesti si anunta o ancheta pentru a scoate adevarul la iveala, in conditiile in care postasul sustine ca el este de fapt victima in toata povestea. "Exista o plingere depusa si care este analizata de catre un ofiter de la Politia muncipiului Adjud. Se fac cercetari si in functie de rezultate se vor lua masurile legale", ne-a spus inspectorul Bogdan Toader, ofiterul de presa al Politiei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.