Ultima oră

Refacerea nomenclatorului stradal

Doina Ganea
24 mai 2010 656 vizualizări
Primaria municipiului Focsani are in vedere refacerea nomenclatorului stradal, daca noul recensamit al populatiei o va cere.

In prezent unii angajati ai municipalitatii sint angrenati in procesul de inventariere a strazilor si imobilelor in vederea pregatirii recensamintului populatiei care va avea loc in octombrie anul viitor. Cadrul legal este pregatit si, potrivit oficialilor locale, Prefectura este la rindul ei in grafic cu masurile ce trebuiesc luate. Pina acum au fost constituite comisiile locale de la nivelul fiecarei primarii, dar si cea judeteana, din care fac parte prefectul si presedintele Consiliului Judetean. In cadrul unei sedinte organizate cu primarii a fost prezentata si situatia actualizarii nomenclaturii stradale la nivelul tuturor unitatilor administrativ-teritoriale. Deoarece, la nivelul municipiului Focsani exista citeva adrese care se suprapun, primarul Decebal Bacinschi spune ca va trebui luata, dupa inventariere, o decizie pentru reglementarea situatiei. "Prima etapa este sa definitivam exact pozitiile strazilor, numerotarea"¦ Daca schimbam adresele apare o problema fiindca va trebui ca oamenii sa-si schimbe buletinele si multe alte acte. Sint convins ca va trebui sa schimbam, dar e complicat mai ales la blocurile pe colt. Vom mai vedea cum vom face", a declarat primarul Decebal Bacinschi. Conform normelor legale, schimbarea denumirii srazilor sau renumerotarea imobilelor se face prin hotarirea consilierilor locali. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.