Ultima oră

Consumatorii au la dispozitie un Consiliu Consultativ

Nicoleta Cristea
22 mai 2010 1040 vizualizări
Sefii din deconcentrate promit sa gaseasca solutii pentru consumatorii nemultumiti

Consiliul Consultativ pentru Protectia Consumatorilor s-a reunit ieri dupa o absenta lunga, de ani de zile, primul pas fiind acela de alegere a presedintelui, vicepresedintilor si membrilor. Functii in acest organism au primit prefectul Ion Oprea, Dumitru Dila, dar si profesorul Adrian Atarcicov, presedintele Asociatiei Protectia Consumatorilor Vrinceni "Miorita", membri fiind o parte dintre directorii deconcentratelor vrincene cu atributii de control. "N-as vrea sa se inteleaga ca noi constituim anumite organisme sau le reactivam pe hirtie", s-a exprimat Ion Oprea referitor de proiectul in care au fost implicati directori de la Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, de la Serviciul Judetean de Metrologie Legala, Garda Financiara, Inspectoratul de Politie Judetean, Vama Focsani, Directia de Sanatate Publica, Agentia pentru Protectia Mediului si Autoritatea Rutiera Romana. In plus, printre cei care se vor reuni trimestrial pentru a lua in discutie problemele Consiliului Consultativ se numara si Nicolae Zamfir, presedintele Federatiei "Milcovia" a Protectiei Consumatorilor Vrancea, la propunerea sefului CJPC Vrancea, Dumitru Dila. Acesta din urma a tinut sa aduca elogii presedintelui "Milcovia", cu care a avut o colaborare buna de-a lungul timpului. "Avem doua ONG-uri cu care lucram. Mai este un al treilea, insa nici pina in acest moment nu mi-a prezentat baza legala prin care functioneaza. Am aflat din surse neoficiale ca are un site si, neavind ce face, mai trimite cite o sesizare. Din aceasta cauza imi stopeaza activitatea comisarilor mei, in loc sa imi vad de problemele consumatorilor trebuie sa ii dau explicatii acestui domn", s-a plins seful interimar Dumitru Dila vizavi de colaborarea cu alte organizatii pentru protectia consumatorilor. Supararea lui Dumitru Dila vine probabil de la faptul ca liderul respectivei organizatii non profit a rivnit la un moment dat la sefia Protectiei Consumatorilor din judet, respectivul domn fiind unul destul de activ si avizat in acest domeniu. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739389 zile, 20 ore, 44 minute, 32 secunde
SE PARE CA D-NA ZIARISTA CU FACULTATE SI AVIZATA IN DOMENIU vrea si crede ca ne poate lua peste picior cu acest NENE AVIZAT de parca noi focsanenii consumatori nu-l cunoastem. Un consumator AVIZAT de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.