Ultima oră

Sirenele ambulantelor au sunat pentru copii

Raluca Manolache
22 mai 2010 677 vizualizări
Aproape 30 de prichindei de la Gradinita nr. 2 au vizitat ieri Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Vrancea si Unitatea de Primiri Urgente.

Copiii au fost primiti cu bratele deschise de cadrele medicale, care le-au prezentat autosanitarele. Bucuria cea mare a fost cind sirenele ambulantelor au rasunat pentru micii vizitatori. Dupa ce s-au jucat de-a medicii la Ambulanta, micutii au mers la Unitatea de Primiri Urgente, unde au putut vedea cum lucreaza doctorii. "Tema in aceasta saptamina a fost apelul de urgenta 112. Cu aceasta ocazie am facut mai multe vizite pentru a-i familiariza pe copii cu mijloacele de transport din dotarea IPJ, ISU si Ambulanta", spune educatoarea Tina Claudia Bizna. Numarul unic de apel 112 poate fi apelat in mod gratuit si este pus la dispozitie de catre toti operatorii de telefonie fixa sau mobila. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.