Ultima oră

Trenuri anulate in minivacanta de Rusalii

Ziarul de Vrancea
21 mai 2010 630 vizualizări
De astazi, de Sfintii Constantin si Elena, pina luni, de Rusalii, declarata zi libera, multi romani intra intr-un mini-concediu

Vrincenii de la stat isi mai indulcesc in acest week-end amarul vestilor de criza, pentru ca, incepind de astazi, de sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena, pina luni, de Rusalii, vor avea parte de o mini-vacanta. Intrucit vineri este oricum in mod obisnuit zi scurta in institutiile publice, iar sarbatoritii sint numerosi, iar luni este declarata legal zi libera conform Codului Muncii, bugetarii se pot bucura de cel putin trei zile libere, iar institutiile publice isi vor incepe saptamina abia de marti. Incepind cu anul 2008, prima si a doua zi de Rusalii au fost declarate ca fiind zile libere, prima fiind libera oricum deoarece cade duminica. Rusaliile sint sarbatorite la 50 de zile dupa Pasti si marcheaza coborirea Sfintului Duh asupra ucenicilor lui Hristos. Cu aceasta ocazie, CFR Calatori anuleaza in zilele de 23 si 24 mai trenuri de rang superior si trenuri personale regionale pentru a adapta capacitatile de transport la traficul de calatori estimat de sarbatoarea Rusaliilor. Astfel, pe 23 mai vor fi anulate trenurile Intercity 562 (ramura pentru trenul 552) si 561 (ramura de la trenul 553) Marasesti "" Iasi si retur, trenul Accelerat 1767 Marasesti "" Comanesti, iar pe pe 24 mai nu va mai circula trenul Accelerat 1768 Comanesti "" Marasesti. (M. B., C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.