Ultima oră

Oprisan , inca o functie in CV

Mihaela Beșleagă
19 mai 2010 1169 vizualizări
Acesta a fost ales presedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a fost ales ieri presedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala (CDR) al Regiunii de Dezvoltare Sud-Est. La alegerile care au avut loc la sediul Agentiei de Dezvoltare Regionala Sud-Est au participat reprezentanti ai CDR din judetele Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Buzau si Constanta. Oprisan a fost ales in unanimitate presedinte al acestui organism, iar vicepresedinte a fost desemnat Eugen Chebac, presedintele Consiliului Judetean Galati. "La urmatoarea intilnire vom discuta prioritatile pe termen scurt, respectiv pentru jumatatea lui 2010 si pentru 2011, dar si prioritatile de dezvoltare pe termen mediu, respectiv 2014-2020. în calitate de presedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala voi face ce stiu eu mai bine: ma voi bate pentru atragerea celor mai multe fonduri europene catre Regiunea de Dezvoltare Sud-Est. De asemenea, ma voi bate pentru simplificarea procedurilor de implementare a proiectelor europene care au fost declarate eligibile", a declarat Marian Opriºan dupa finalizarea alegerilor, prin intermediul unui comunicat de presa. CDR al Regiunii de Dezvoltare Sud-Est are ca principala atributie stabilirea politicii de dezvoltare regionala pe termen scurt si mediu si stabilirea prioritatilor in ceea ce priveste proiectele de dezvoltare finantate prin Programul Operational Regional, membrii Consiliului intilnindu-se trimestrial pentru a discuta chestiunile privind dezvoltarea regiunii. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 7 ore, 5 minute, 33 secunde
chiar hotul asta de pedeserist a ajuns sa conduca orice ?
, acum 739391 zile, 7 ore, 5 minute, 33 secunde
Poate in mintea voastra seaca e hot!? In realitate calitatile sale sunt recunoscute pe plan national si international!
, acum 739391 zile, 7 ore, 5 minute, 33 secunde
pai cum sa fie hot, ca doar nu el a \'furat\' portile de la milcovul si le-a dus la bojdeuca mamei.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.