Ultima oră

LIFE:Utile: Cat de eficienta este dieta de slabit cu hrana pentru bebelusi; Sfatul mamei si al bunicii, cu mai mare greutate decat al medicului

Ziarul de Vrancea
18 mai 2010 517 vizualizări
Cat de utile sunt celulele stem recoltate la nastere?

Cat de eficienta este dieta de slabit cu hrana pentru bebelusi


Un regim sanatos presupune pierderea intre doua si cel mult patru kilograme pe luna In randul vedetelor de la Hollywood, o noua dieta de slabit face furori, si anume regimul cu hrana de bebelus. Printre starurile care au incercat aceasta metoda pentru a scapa de kilogramele in plus se numara Gwyneth Paltrow, Lady Gaga si Madonna. Jennifer Aniston este ultimul star care a adoptat dieta-minune. Aceasta a slabit pana la patru kilograme intr-o saptamana, scrie Gandul.


Mobilul creste riscul de cancer


Conversatiile lungi si dese purtate la telefonul mobil ar putea conduce la aparitia cancerului, avertizeaza cercetatorii de la Agentia Internationala de Cercetare a Cancerului. Totusi, un studiu al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), care va fi dat publicitatii in aceasta saptamana, sustine ca nu toti utilizatorii infocati risca sa dezvolte o forma de cancer, anunta Adevarul.


Sfatul mamei si al bunicii, cu mai mare greutate decat al medicului



Tinerele femei insarcinate considera ca experienta propriilor mame sau a bunicilor este mult mai importanta decat orice parere medicala avizata, spun cercetatorii de la Universitatea din Londra care au realizat un studiu la care au participat femei care au nascut in anii \'70 \'80 si 2000. Desi tinerele mame nu mai sunt de mult adeptele traditionalismului, multe dintre ele continua sa se ghideze, in principal, dupa "intelepciunea" familei, scrie EVZ.


Cat de utile sunt celulele stem recoltate la nastere?


Acestea pot folosi in tratarea bolilor de sange, cum sunt leucemiile sau anemiile, dar pe viitor ele ar putea reface muschiul inimii. Ana Sava, Felicia Munteanu si Miruna Mihailescu sunt trei tinere mamici care au apelat la serviciile unor banci de celule stem, in ideea de a-si apara copiii de boli grave care i-ar putea afecta in viitor. Doar Ana si Miruna au reusit. In cazul Feliciei, celulele recoltate din cordonul ombilical s-au contaminat cu o bacterie, iar medicii nu le-au mai putut depune in banca de tesuturi. Integral in Romania Libera.


Ceaiul verde reduce tumorile


Cei mai multi medici s-au concentrat, de-a lungul vremii, asupra alimentelor care previn sau ajuta la vindecarea cancerului. Cotidianul german Bild a prezentat, ieri, o lista a bauturilor care fac acest lucru, mai ales daca ele contin anumite vitamine sau minerale si nu au conservanti. Iata ce bauturi recomanda medicii sa consumam in fiecare zi, informeaza Libertatea.


Cinci mituri frecvente despre acnee


Acnee au doar adolescentii, boala e provocata de stres si de ciocolata sau bauturi acidulate. Fals, spun medicii, care clarifica situatia. Acneea este o afectiune care streseaza la maximum in special adolescentii, insa nici persoanele adulte nu sunt scutite de ea. Stilul modern de viata face sa circule multe zvonuri legate de acest subiect. Specialistii in domeniu darama cateva mituri legate de aceasta afectiune. Integral in EVZ.




de Mircea Barzoi HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.