Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
18 mai 2010 608 vizualizări
Curent cu portia la Slobozia Bradului

Locuitorii din comuna Slobozia Bradului au parte de doar doua ore de iluminat public pe zi. Primarul liberal al comunei, Valerica Zamfirescu, a declarat ca a fost nevoit sa ia decizia ca iluminatul public din localitate sa functioneze numai doua ore pe zi, pentru a se face economie la buget. A ceasta din pricina bugetului local extrem de mic anul acesta. "Fata de anul trecut, bugetul pe acest an este cu 950 de mii de lei mai mic. Din aceasta cauza si peste 40% din investitii au ramas blocate. Incercam sa facem economie cit putem. Pentru ca sa platim cit mai putin la Electrica becurile de pe stilpi vor functiona numai intre orele 21.30 "" 23.30", a precizat Valerica Zamfirescu. Primarul a sustinut ca o astfel de masura pentru reducerea cheltuielilor se va lua in mai multe localitati vrincene. (D. GANEA)


Propact vrea hebdomadar pentru tarani


Ieri a avut loc sedinta Biroului Judetean al Sindicatului National al Taranilor si Proprietarilor Propact filiala Vrancea, ocazie cu care, pe linga chestiuni organizatorice, s-a dezbatut starea aplicarii legilor fondului funciar in judet. Propact doreste participarea in comisiile de control constituite la nivelul Prefecturii, deblocarea dosarelor de retrocedare si monitorizarea taierilor de arbori. Sefii Propact au criticat prefectura pentru lipsa de fermitate si au cerut sa discute cu conducerea PDL, despre care spun ca "a promovat niste nulitati in functiile de directori". Propact ia in calcul si declansarea unei actiuni de pichetare a Prefecturii. Tot in cadrul sedintei sindicalisti au decis sa incheie un protocol cu primariile din zonele legumicole pentru accesul taranilor in Piata Moldovei. Tot ieri, Propact a anuntat ca vrea sa lanseze un saptaminal pentru locuitorii din mediul rural. (Doina GANEA)


Daruiti-le o jucarie de ziua lor!


Consiliul Local al Tinerilor si centrul comercial Promenada Mall din Focsani organizeaza in perioada 10 "" 30 mai o campanie pentru copiii dezavantajati din centrele "Casele Praslea" si "Harap-Alb", ce are ca slogan "1 iunie e si ziua lor!". Acest proiect are ca scop stringerea cit mai multor jucarii, care vor fi oferite, pe data de 1 iunie, copiilor din centrele vizate. "Puteti ajuta un suflet sa zimbeasca, donind doar o jucarie, gest ce poate fi facut in spatiile special amenajate din incinta Promenada Mall", este apelul facut de elevii condusi de primarul tinerilor, Alexandru Munteanu. (C. FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.