Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Bianca Dragusanu a dat piept cu greii; Rivala Simonei-Sensual: Imi plac femeile

Ziarul de Vrancea
15 mai 2010 561 vizualizări
Amy Winehouse si-a trimis iubitul la dezintoxicare; Costi Ionita chiulea de la scoala ca sa mearga la plaja

Costi Ionita chiulea de la scoala ca sa mearga la plaja!


Pentru el, oamenii nu mai sunt la fel de veseli ca in copilaria sa si nici el nu mai are timp sa se plimbe brambura pe strazile orasului sau sa colectioneze scoici asa cum facea o data, insa nu a uitat aceste lucruri si le povesteste cu drag de fiecare data cand are ocazia, scrie Cancan.


Ei au «avut-o» pe iubita lui Mitoseru!


Noemi Dragomir, iubita lui Mihai Mitoseru, nu mai face fata solicitarilor de angajare. Prezentatorii tv trag de ea pentru a le fi asistenta. Iubita lui Mihai Mitoseru i-a ametit pe cei mai in voga prezentatori tv ai momentului. Tanara de numai 23 de ani a fost inzestrata de Mama Natura cu toate cele necesare pentru ai innebuni pe barbati, motiv pentru care, este din ce in ce mai solicitata pe post de asistenta la mai multe televiziuni, scrie Click.


Lori a devenit Statuia Libertatii


Loredana a "comis-o" din nou! Artista si-a facut aparitia la un eveniment monden cu un look de-a dreptul uluitor, lasandu-i din nou pe cei din jur cu gura cascata. Coroana purtata pe cap, care ii dadea un iz american, ducand cu gandul la Statuia Libertatii, completa intr-un mod inedit si extravagant imaginea rock-sic, scrie Cancan.


Bianca Dragusanu a dat piept cu "greii"


Fosta iubita a designerului Catalin Botezatu a fost invitata speciala a prezentarii de joi seara din Clubul Princess din Bucuresti. La eveniment au fost prezenti trei dintre cei mai cunoscuti luptatori de K1 care saptamana viitoare vor intra in ring la gala World Grand Prix de la Romexpo: Erol Zimmerman, Ray Sefo si Mighty Mo. Desi nu ii cunostea pe cei trei, Bianca Dragusanu a intrat imediat in joc si a fost de acord sa pozeze alaturi de celebrii "grei", scrie Libertatea.


Delia si Corina s-au batut in cocuri


Mereu atente cu imaginea lor, Delia si Corina au stiut cum sa faca sa se evidentieze in multime. Cele doua soliste parca s-au vorbit si au optat pentru coafuri extravagante, un soi de cocuri stranse in varful capului, asa cum au fost prezentate pe podiumurile internationale de moda, scrie Click.


Amy Winehouse si-a trimis iubitul la dezintoxicare


Cantareata britanica a fost foarte suparata cand a aflat ca Blake Fielder-Civil, fostul sau sot si actualul iubit, a reinceput sa se drogheze. Amy Winehouse a incercat apoi din rasputeri sa-l convinga ca cel mai bine ar fi sa se trateze intr-o clinica de specialitate. Artista i-a dat un ultimatum lui Blake sa mearga la dezintoxicare sau, altfel, il va parasi din nou, anunta Cancan.


Rivala Simonei-Sensual: "Imi plac femeile"


Simona-Sensual poate sa stea linistita: blonda cu care a petrecut fostul ei iubit, Maharu, are o relatie stabila. Ce-i drept, partenerul ei e o... bruneta. Fotoreporterii au surprins-o ieri pe Larisa (25 de ani), blonda care a aparut in fotografii alaturi de Nicu Maharu, sarutandu- se cu o bruneta cu alura de fotomodel, care se numeste Alina, anunta Libertatea.



de M.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.