Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Simona-Sensual, inselata cu o blonda; Mircea Badea face senzatie la karaoke

Ziarul de Vrancea
13 mai 2010 548 vizualizări
Andreea Tonciu: "Iubitul meu mi-a facut cadou o vacanta in Maldive, de ziua mea, in extrasezon"; Cove divorteaza de sotia sa dupa nici 2 ani de casnicie

Tataee de la BUG Mafia, achitat


Membrii trupei Bug Mafia au fost ieri la Arad pentru a fi alaturi de colegul lor, Vlad Irimia, alias Tataee, judecat pentru vatamare corporala din culpa. Irimia se intorcea, in 2008, de la un concert din localitatea timisoreana Periam, iar pe raza comunei Vladimirescu din Arad a intrat intr-o depasire si a lovit un mopedist, scrie Cancan.


Luminita Anghel s-a intors la primul sot?


Luminita Anghel este vazuta, in ultima vreme, in compania unui barbat aratos. Gurile rele s-au grabit sa sustina ca Luminita si-a gasit un nou iubit, dupa despartirea de Bogdan Friedrich. Click! a aflat insa ca este vorba chiar despre primul ei sot, Dragos Anghel.


Bote nu poate ajunge in America


Catalin Botezatu va lipsi de la Seattle Fashion Week, evenimentul de moda ce va avea loc peste cateva zile in SUA si care-l are pe roman cap de afis. Bote se va afla in aceeasi perioada la festivalul de film de la Cannes, anunta Libertatea.


Mircea Badea face senzatie la karaoke


Realizatorul emisiunii "In gura presei" se descurca bine la microfon, fie ca este la pupitrul de la Antena 3, fie ca isi exerseaza talentul muzical in cluburi. Recent, Mircea Badea a cantat pe scena de la "Hard Rock Cafe" din Bucuresti si, se pare, a impresionat publicul, scrie Click.


CRBL, ce dur esti pe doua roti!


Tatuat, musculos, cu statura impunatoare cand se incrunta, CRBL poate parea un adversar de temut. Cantaretul are toate atuurile pentru a se integra perfect intr-o trupa de motociclisti suparati. Acesta a preferat varianta mai simpla a mersului pe doua roti si si-a luat un scuter. Micutul vehicul insa pare mai degraba imprumutat de la un pusti, anunta Cancan.


Simona-Sensual, inselata cu o blonda


La doar cateva ore dupa ce Simona-Sensual a fost data afara din casa de iubitul ei, Nicu Maharu, Libertatea a intrat in posesia unor fotografii care ar putea prezenta adevaratul motiv al rupturii: o alta femeie. Imaginile sunt surprinse cu un telefon mobil, se pare, in urma cu doar cateva saptamani. Acestea il prezinta pe Maharu in bratele unei alte femei.


Andreea Tonciu: "Iubitul meu mi-a facut cadou o vacanta in Maldive, de ziua mea, in extrasezon"


Tonciu a spus ca de ziua ei incearca sa fie mai cuminte, dar nu este sigura ca va reusi. Intrebata de Adriana Bahmuteanu ce cadou a primit de la iubitul ei, fotbalistul Nicolae Mitea, Andreea a spus ca acesta i-a daruit o vacanta in Maldive, unde vor pleca in curand. Ea este constienta ca Mitea o duce in extrasezon, in locatia exotica amintita, dar asta nu o deranjeaza deloc, fiindca asta inseamna ca cei doi indragostiti vor petrece mai mult in camera, anunta Cancan.


Cove divorteaza de sotia sa dupa nici 2 ani de casnicie


La un an si patru luni de cand s-a insurat, Gabriel Coveseanu, cunoscut sub numele "de scena" Cove, vrea sa fie din nou burlac. Vedeta Kanal D (36 de ani) vrea sa puna capat casniciei cu Maria (25 de ani), fiica fostei prezentatoare Carmen Movileanu, cu care are un baietel, scrie Libertatea.


Michael Jackson: «Mafia italiana vrea sa ma omoare»


Ziarul "The Sun" a dat publicitatii cateva inregistrari audio, de la inceputul anului trecut, in care megastarul cere ajutor financiar unui prieten anonim si spune ca se teme pentru viata sa. De altfel, prima sotie a lui Jackson, Lisa Marie Presley a dezvaluit cum ca, cu 14 ani inainte sa moara, Michael a prezis ca va sfarsi in acelasi fel in care a decedat si tatal ei, Elvis, anunta Click.


de M.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.