Ultima oră

Europa trimite iar politistii pe strazi

Dan Chiriac
12 mai 2010 587 vizualizări
Astazi va demara a doua saptamina a actiunilor preventive derulate pe sosele de catre Organizatia Politiilor Rutiere Europene (TISPOL).

In toate tarile membre ale Uniunii Europene sint programate noi razii printre conducatorii auto. Acestea vor viza timp de o saptamina in principal pe cei care se urca bauti la volan. De asemenea, oamenii legii vor face verificari si in ceea ce priveste legalitatea transportului de marfuri sau de calatori in judet. Soferii care nu vor purta centura de siguranta vor avea la rindul lor de suportat rigorile legii. Actiunile derulate pina acum in cadrul acestui program au dat rezultate notabile, dupa cum sustin oamenii legii. Numai la sfirsitul saptaminii trecute, peste zece soferi au fost prinsi conducind sub influenta alcoolului motiv pentru care li s-a suspendat dreptul de a conduce. O statistica prezentata de Directia Politiei Rutiere arata ca cele mai multe accidente rutiere se produc anual din cauza celor care sofeaza sub influenta alcoolului. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.