Ultima oră

Marsul postasilor are loc simbata

Ciprian Fânaru
11 mai 2010 669 vizualizări
Nici anul acesta Vrancea nu va rata Marsul factorilor postali . Startul se va da simbata, 15 mai, la plaja Putna din comuna Vinatori, de la ora 10.30

Postaritele vor marsalui pe distanta de 3000 de metri, iar barbatii vor avea de parcurs un traseu de 7000 de metri. 350 de postasi vrinceni sint asteptati sa fie prezenti, dintre acestia 150 urmind sa ia startul in concurs si sa se intreaca pentru cele 10 premii puse in joc. Printre distinctiile puse la bataie se vor numara si cele acordate celui mai tinar si celui mai batrin participant, atit la feminin cit si la masculin. Manifestarea aflata la editia cu numarul 34 va fi urmata de etapa regionala, faza nationala si cea balcanica, faza la care postasii romani ocupa mai mereu un loc pe podium. Competitia sportiva organizata de compania de Posta Romana va fi urmata, precum in anii precedenti, de o serbare cimpeneasca, prilej de intilnire pentru postasii din toate colturile Vrancei. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.