Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Bianca a pozat sexy cand era minora; Mutu, la party cu fete goale si Adi Minune

Ziarul de Vrancea
10 mai 2010 626 vizualizări
Partenerul Anamariei Ferent s-a facut de ras la cantat; Simona Sensual a fost agresata de o stripteuza

Bianca a pozat sexy cand era minora


Bianca Dragusanu si-a dorit, inca din adolescenta, sa pozeze sexy si sa devina fotomodel, dupa cum reiese din cateva fotografii indraznete aparute de curand pe site-ul www.mrpaparazzi.ro. Conform publicatiei online, imaginile au fost facute in perioada in care blonda era minora si locuia la Petrosani. Un alt motiv pentru care Bianca a pozat sexy ar fi fost pasiunea pentru un baiat din zona, pe care a dorit sa-l impresioneze. Intrebat daca stie despre fotografii, Catalin Botezatu ne-a spus ca nu-l intereseaza trecutul Biancai. "Pe mine ma intereseaza prezentul sau poate viitorul ei, dar nicidecum trecutul. Daca a pozat asa, a fost un act de teribilism", ne-a declarat el. Integral in Libertatea.


Silviu Prigoana: «Pot face si 100 de copii cu Adriana!»


Silviu Prigoana e in culmea fericirii, de cand a auzit ca urmeaza sa devina tata pentru a patra oara. Vestea a primit-o in Germania, chiar de ziua Adrianei Bahmuteanu, cand aceasta a implinit 36 de ani. Libertatea: Ati fost weekendul trecut in Germania cu Adriana, pentru a-i sarbatori ziua de nastere. Ce dar i-ati facut sotiei, de ziua ei? Silviu Prigoana: Un copil! Nu credeti ca e de ajuns? A aflat si ea aceasta veste de ziua ei, insa eu am stiut de la inceput ca este insarcinata, deoarece stiu ce am pus acolo...


Mutu, la party cu fete goale si Adi Minune


Fotbalistul s-a distrat vineri fara nevasta, dar cu Adi Minune, la deschiderea unui restaurant. Lui Adrian Mutu i-a fost indeajuns ca sotia lui, Consuelo, sa lipseasca de langa el o singura seara, ca sa-si faca de cap. Sosit vineri in Bucuresti, fotbalistul s-a distrat de minune, iar sambata, cand a venit si doamna Mutu, nici nu a luat-o de la aeroport. Adrian Mutu a venit vineri la Bucuresti pe neasteptate si a participat seara la petrecerea de la Restaurantul Rucar, din Capitala, alaturi de cativa prieteni. Cei prezenti au aflat repede de aparitia "Briliantului" la Rucar, pentru ca Adi Minune si-a inceput programul artistic cu o melodie dedicata lui Mutu. Adi a apreciat mancarea si muzica din restaurant, dar si prezentarea inedita de moda desfasurata la Rucar, unde cateva dintre cele mai frumoase modele din Romania au defilat aproape goale, acoperite doar cu cateva piese de lenjerie. Integral in Libertatea.


Simona Sensual a fost agresata de o stripteuza


Noua postura de reporterita pe care o are la "Un Show Pacatos" de la Antena 1 se dovedeste destul de riscanta pentru Simona Sensual. Trimisa pe teren la Eros Show 2010, cu misiunea de a realiza niste interviuri in stilul "pacatos" al emisiunii, blonda a fost tratata cu brutalitate de cateva dintre starletele intervievate. Se pare ca acestea au fost iritate de faptul ca Simona nu le intindea microfonul atunci cand le intreba ceva, ci o acadea in forma de penis. Printre cele care nu au gustat umorul situatiei s-a numarat si stripteusa Natasha, care de altfel a si fost invitita in cateva randuri in emisiunea prezentata de Dan Capatos. Simtindu-se lezata de aceasta abordare, Natasha a impins atat de tare mana cu care Simona Sensual tinea acadeaua falica, incat i-a dat peste cap un deget, provocandu-i o grimasa, dar si un tipat de durere. Integral in Cancan.


Partenerul Anamariei Ferent s-a facut de ras la cantat


Partenerul Anamariei Ferent la emisiunea "Dansez pentru tine", Alexandru Gheciu, nu se afla la prima tentativa de a participa la o emisiune televizata. Acum trei ani, el s-a prezentat la preselectiile emisiunii "Megastar", dar prestatia sa a ajuns motiv de ras atat pentru juriu, cat si pentru cei care au vizionat filmuletul pe internet. Contactata telefonic, Anamaria Ferent, cea care l-a si angajat in trupa ei de dansatori, ne-a declarat ca stia de tentativa lui Sasha de a intra la "Megastar" chiar de la el. "Toata lumea a zis ca e nebun. Chiar si Virgil Iantu (n.r ? jurat la "Megastar"). Dar nu este, s-a emotionat foarte tare si a uitat cantecul. Ca sa nu se faca de ras, a preferat sa se dea in spectacol. Sasha e un om normal si cu un suflet foarte bun", ne-a spus Anamaria. Integral in Cancan.


Smiley: "Laura, ce ma fac doua luni fara tine?"


Cu lacrimi in ochi, asa s-au despartit, la aeroport, Laura Cosoi si Smiley. Actrita a plecat, sambata, in Mexic si nu-si va mai vedea iubitul doua luni. Laura Cosoi a acceptat fara rezerve propunerea de a reprezenta Romania la concursul international "Bailando por un sueno", chiar daca a stiut ca-i va fi foarte greu sa stea departe de cei apropiati mai bine de doua luni. Inarmati" cu multe bagaje, Laura, partenerul ei de dans, Bogdan Boanta, coregrafa Doina Botis si Wilmark au fost surprinsi de fotoreporterii Click! pe aeroportul Otopeni, sambata dimineata, chiar inainte de decolare. Semn ca se iubesc la fel ca-n prima zi, Laura si Smiley au profitat de fiecare clipa, s-au sarutat si s-au imbratisat indelung la despartire, scrie Click.


Kylie Minogue i-a bagat in boala pe dansatori!


Kylie Minogue arata impecabil la 41 de ani. Aflata la Los Angeles, unde filmeaza pentru un nou videoclip, artista a facut furori printre dansatori, acestia neputandu-si lua ochii de la formele ei apetisante. Nu degeaba este solista australiana Kylie Minogue considerata una dintre cele mai sexy vedete din showbizul international. La 41 de ani, mignona artista arata extraordinar, afisand un trup de invidiat, care ii lasa muti de uimire pe cei care o privesc. Asa s-a intamplat si pe platourile de filmare de la Los Angeles, unde cantareata lucreaza pentru un nou videoclip - "All The Lover", dupa o pauza indelungata, de aproape doi ani. Tinerii dansatori care ii sunt parteneri in videoclip au fost atat de cuceriti de diva australiana, incat nu si-au putut lua ochii de la artista nici in pauzele de filmare. Integral in Cancan.


Tonciu: "Vreau sex cu frisca de ziua mea!"


Tonciu si Mitea s-au inchis in casa, de cand s-au impacat, partidele de sex fiind mult mai pasionale ca inainte. Cum miercuri e ziua ei, vedeta a pus la cale un scenariu demn de un film erotic: lenjerie sexy, frisca si lumanari parfumate. Andreea Tonciu va aniversa, miercuri, implinirea varstei de 24 de ani, dar prietenii ei trebuie sa-si puna pofta in cui, caci bruneta nu are in plan sa organizeze nici o petrecere. De trei saptamani, de cand s-a impacat cu Nicolae Mitea, vedeta rar mai iese in oras, preferand sa-si petreaca tot timpul liber in compania iubitului. Asa se va intampla si de ziua ei, Andreea pregatindu-i ea insasi o surpriza partenerului, scrie Click.



de Stefan Popovici HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.