Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
7 mai 2010 585 vizualizări
Sihlea: Femeie judecata pentru ca a taiat noua copaci

Anica Mirea, o femeie de 47 de ani, din Sihlea, este acuzata ca, intr-o singura zi, ajutata de o vecina, a furat nu mai putin de noua copaci, aflati pe proprietatea a trei localnici din comuna. Mirea a fost trimisa in judecata pentru furt, vecinii sai constituindu-se parti civile cu peste 2.000 de lei. Vecina cu care este acuzata ca ar fi actionat inculpata a fost scoasa de sub urmarirea penala, fiind amendata cu 600 de lei. (N. C.)

Golesti: Bebelus oparit cu lapte

Un bebelus de un anisor a avut nevoie de interventia medicilor de la Spitalul din Focsani dupa ce s-a ars cu lapte. Baiatul a fost diagnosticat cu "arsura prin lichid fierbinte gradul II antebrat drept" si a fost internat in sectia de chirurgie infantila. Copilasul a fost tinut o singura zi sub supraveghere medicala pentru ca starea acestuia nu era grava. (R. M.)

Jaristea: A luat antidepresive cu pumnul

O femeie de 35 ani din Jaristea a fost adusa la Spitalul din Focsani dupa ce a inghitit mai multe medicamente. Pacienta, care se afla in evidente cu schizofrenie paranoida in tratament, a luat 10 tablete dintr-un medicament antidepresiv. Femeia a fost trimisa la medicul psihiatru. (R. M.)

Boghesti: Arma detinuta ilegal

Un batrin din comuna Boghesti s-a ales cu dosar penal dupa ce nu a declarat la politie arma pe care o detinea. Politistii din Boghesti au fost sesizati despre faptul ca Vasile M., de 78 ani, din localitate, detine o arma cu capse fara a poseda permis de port arma. Arma a fost gasita la domiciliul batrinului, care va trebui sa raspunda in fata procurorului pentru fapta comisa. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.