Ultima oră

Centura de siguranta, la control!

Dan Chiriac
6 mai 2010 748 vizualizări
Ieri, timp de doua ore, mai multe echipaje din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Vrancea au organizat o actiune care a vizat portul centurii de siguranta.

Raziile au fost organizate in cadrul programului international care cuprinde tarile membre ale organizatiei politiilor europene - TISPOL. Soferii care au colindat ieri strazile orasului fara centura de siguranta s-au intilnit cu politistii de la circulatie pe bulevardele Unirii, Garii si Marasesti. Politistii au amendat citeva zeci de soferi, care au spus in fata oamenilor legii ca au plecat in graba de acasa si au uitat sa-si puna centura. Aceasta este de altfel scuza cea mai folosita de catre soferii prinsi in "ofsaid". Potrivit Codului Rutier, persoanele care nu poarta centura de siguranta pot primi amenzi cuprinse intre 39 si 78 lei si puncte de penalizare. Aceste actiuni vor continua si in zilele urmatoare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 23 ore, 17 minute, 53 secunde
politisti cand poarta centurile regulamntar ? prin oras . ca noi soferi nu veden centuri la ei, si conduc masinile pe strazi .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.