Ultima oră

Camera Agricola, mai babana cu opt posturi decit defuncta Consultanta

Ciprian Fânaru
5 mai 2010 791 vizualizări
Organigrama Camerei Agricole Judetene cuprinde 30 de posturi, dintre care doua de conducere u noua institutie din subordinea CJ are astfel cu opt posturi mai multe decit fostul Oficiu de Consultanta Agricola

In plin proces de disponibilizari si taieri de salarii si pensii "nesimtite", exista si institutii care isi "umfla" numarul de persoane angajate. Infiintata si trecuta in subordinea Consiliului Judetean Vrancea la finalul anului trecut, Camera Agricola Judeteana (CAJ) Vrancea va avea mai multi angajati decit Oficiul de Consultanta, pe care l-a inlocuit. CJ a aprobat in sedinta ordinara din 28 aprilie organigrama, numarul de personal si statul de functii pentru aceasta institutie. Potrivit protocolului, numarul de posturi al fostului Oficiu de Consultanta Agricola Vrancea era de 22. In organigrama acestuia erau aprobate compartimente care nu aveau prevazut nici un post, precum cele de juridic si resurse umane si audit public intern. Institutia a solicitat ca aceste compartimente sa functioneze cu cel putin un post, pentru fi in legalitate. Cu motivatia acoperirii intregului judet cu specialisti in domeniul consultantei agricole, institutia a propus si infiintarea unor Camere agricole la Paltin, Straoane, Mera si Dumitresti, fiecare cu cite un post de consilier. Astfel, organigrama CAJ cuprinde 30 de posturi, dintre care doua de conducere: un director executiv si un director executiv adjunct. Cele opt compartimente se numesc Extensie, Consultanta si Promovare Forme Asociative, Instruire si Pregatire Profesionala, Elaborare, Implementare si Evaluare Proiecte, Juridic, Resurse Umane si Centru de Informare si Comunicare, Finante, Contabilitate, Venituri Proprii, Administrativ, Audit Public Intern, Relatii Publice si Comunicare si evident Camere Agricole Locale. Acestea vor functiona in Focsani, Adjud, Panciu si comunele Boghesti, Tifesti, Slobozia Bradului, Urechesti, Gugesti, Homocea, Jaristea, Suraia, Virtescoiu si Balesti. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.