Ultima oră

LIFE:Caru' cu vedete: Bianca Dragusanu: Catalin m-a inselat de mai multe ori, eu nu am avut timp sa o fac

Ziarul de Vrancea
5 mai 2010 623 vizualizări
Iulia Albu despre Moni: "Hai sa nu-i ridicam statui mai inalte decat trebuie!"; Cheeky, din nou la Dansez pentru tine

Bianca Dragusanu: "Catalin m-a inselat de mai multe ori, eu nu am avut timp sa o fac"


Invitata in emisiunea "Rai da\' buni" sa se confeseze pe canapeaua "psihologului Morar", Bianca Dragusanu spune ca Botezatu a inselat-o de mai multe ori in timp ce erau impreuna. "Catalin Botezatu a fost infidel de mai multe ori in relatia noastra. Eu nu am vrut sa fac un scandal din acest fapt. Eu nu l-am inselat niciodata pentru ca nu am avut timp.", a spus Bianca Dragusanu, citeaza Cancan.


Iulia Albu despre Moni:


"Hai sa nu-i ridicam statui mai inalte decat trebuie!" Dupa ce Mihai Albu si-a prezentat inventia, pantofii cu toc de 30 de centimetri, au aparut si zvonurile ca aceasta colectie ar fi un atac la adresa Monicai Columbeanu, privind diferenta de inaltime dintre ea si Irinel Columbeanu. "Hai sa nu-i ridicam statui mai inalte decat trebuie", a fost raspunsul Iuliai Albu, sotia celebrului designer. "Nu cred ca ar putea ea sa aspire vreodata sa inspire un creator cum este Mihai. Inspira Monica pe cineva sa creeze ceva? Pe noi nu ne inspira la nimic. Discutia despre ea ma lasa rece" a declarat Iulia citat de Click.


Cheeky, din nou la "Dansez pentru tine"


Monica si Gabriela Irimia, adica Cheeky Girls, sunt marea surpriza a finalei de vineri a concursului "Dansez pentru tine" de la Pro TV. Monica Irimia si-a ajutat partenerul de dans in urma c u un an sa castige 60.000 de euro la "Dansez pentru tine", iar acum va reveni pe platoul emisiunii impreuna cu sora ei, unde vor dansa in scop caritabil. "Fetelor le-a placut foarte mult concursul, chiar daca a fost obositor, si si-au dorit sa revada echipa si chiar sa danseze pentru un caz umanitar", a declarat pentru Libertatea Margareta Irimia Semal.


Ea este bruneta de care a tras Prigoana!


Femeia pe care Honorius Prigoana a vrut-o cu orice pret in patul lui in noaptea de 1 Mai si chiar a bruscat-o pentru a o convinge sa mearga cu el la hotel este bine cotata in randul fotomodelelor care activeaza in prezent in Capitala. Cu strategia de agatat sta insa cam prost, intrucat in seara aceea s-a bagat singur in pat, scrie Cancan.


Sienna Miller si Jude Law s-au afisat impreuna


Povestea lor de amor, reaprinsa anul trecut, a fost una dintre subiectele cele mai fierbinti pentru presa mondena. Daca Sienna Miller si Jude Law nu au simtit nevoia sa confirme verbal faptul ca si-au reluat relatia, cei doi au facut-o acum doua seri, cand s-au afisat, la brat, la un eveniment ce a avut loc la New York. Daca Jude a purtat un costum negru, simplu, Sienna a imbracat o rochie albastru inchis si si-a coafat parul precum personajul sau din "Alfie",scrie Puterea.


Sotia lui Liviu Varciu s-a imbogatit dupa ce a pozat goala in Playboy


Statutul de femeie singura ii prieste de minune Adelinei. Daca atunci cand locuia cu Liviu, ea traia cu doar 300 de lei, suma pe care acesta i-o dadea lunar, bruneta a castigat 10.000 de euro in ultimele patru saptamani. Nu doar din prezentari, ce-i drept, ci si din aparitia incendiara in revista dedicata barbatilor, Playboy. Surse neoficiale ne-au dezvaluit ca onorariul Adelinei pentru a-si arata nurii s-a ridicat la 8.000 de euro, restul de 2.000 castigandu-i doar din evenimentele mondene la care a participat in calitate de fotomodel, scrie Click.


Bateristul Aerosmith si-a publicat autobiografia


Faima, bani, masini Ferrari, o viata de vis "" Joey Kramer, bateristul trupei Aerosmith, le are pe toate. "Hit Hard: A Story Of Hitting Rock Bottom At The Top", autobiografia sa, povesteste cu mult curaj cum s-a luptat si a reusit sa scape de depresie si, in acelasi timp, sa apara cu success pe scena alaturi de Aerosmith. Turneul "Cocked, Locked, Ready to Rock" ii aduce pe greii rockului american in premiera in Romania, pe 18 iunie, la Romexpo, intr-un concert Events, scrie evz.ro.


Romanca Daniela Aciu i-a zapacit pe francezi cu picioarele ei


Daniela Aciu, fata care a impresionat Romania cu lungimea picioarelor sale, de 1,24 m, a fost, weekendul trecut, la Paris. Ea a realizat in capitala Frantei un pictorial senzual. "Am colindat strazile de dimineata pana seara impreuna cu Khaled. M-am amuzat copios ca francezii se uitau lung la mine. M-a impresionat foarte mult Turnul Eiffel. Am stat trei ore la coada si am urcat 700 de trepte, dar a meritat", a declarat pentru Libertatea Daniela.



de M.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.